Print this page

Το "καρφί" του Νιόπλια για τον Φωτιά

02 Dec 2021 Written by

Ο Νίκος Νιόπλιας, δεν απέφυγε να πετάξει το καρφί του, για τον διαιτητή Φωτιά, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote-Tv μετά το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Και είπε μια μεγάλη αλήθεια, ανεξάρτητα απο το τι έγινε στην φάση που ο Αρης κάνει το 3-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα:  "δεν ξέρω αν είναι κόρνερ, ο λάινσμαν είναι στα δύο μέτρα και είναι ο διαιτητής σαν να τον προσβάλει, δεν μπορεί να σφυρίζει ένας από τα 30 μέτρα και ο άλλος να είναι δίπλα», ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο διαιτητής πρόσβαλε τον λάινσμαν που είναι στα δυο μέτρα, είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ, για την επίμαχη φάση του τρίτου γκολ, που ο βοηθός δείχνει άουτ και ο διαιτητής παίρνει πάνω του τη φάση και δείχνει κορνερ, απο το οποί προέρχεται το τρίτο γκολ του Αρη.

Για τις φάσεις των πέναλτι, ο Νιόπλιας είπε ότι «το πρώτο είναι πέναλτι, φάνηκε από την εμπειρία μου που έχω σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, το δεύτερο όμως δεν είναι".

Για τη ρεβάνς, ανέφερε ότι «εντάξει, γίνεται πιο δύσκολο, είναι αλλιώς με 2-1, αλλιώς με 3-1, παίξαμε πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι μας αδικεί πάρα πολύ το σκορ. Είναι διαφορετικά τα ματς κυπέλλου, σίγουρα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα παίξουμε στην έδρα μας, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΟΜΗ

VAR και ξένοι διαιτητές ...μέχρι να δύσει ο ήλιος!

 

Read 1028 times Last modified on Saturday, 04 December 2021 22:27
Rate this item
(0 votes)

Latest from george