Print this page

O θρίαμβος της Ρεάλ στο Καμπ Νού-Επίθεση φιλάθλων στον Κούμαν (VIDEOS)

25 Oct 2021 Written by

Με τα γκολ του Νταβίντ Αλάμπα στο 32ο λεπτό και του Λούκας Βάσκεθ στις καθυστερήσεις η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη μεγάλη νίκη στο «clasico» κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 2-1, μέσα μάλιστα στο «Καμπ Νου», για την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Το μόνο που κατάφερε η Μπάρτσα ήταν να μειώσει με τον Αγουέρο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδα της Βαρκελώνης παρουσιάστηκε ξανά με τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα και η σημερινή ήττα ίσως αποτελέσει το τελευταίο ματς του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Με τη νίκη αυτή η «βασίλισσα» ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. (Δείτε ΕΔΩ τα καλύτερα στιγμιότυπα: Resumen de FC Barcelona vs Real Madrid (1-2) - YouTube).

Εξω απο το «Camp Nou»,  δημιουργήθηκε ένταση με μερίδα οπαδών της ομάδας , τη στιγμή που αποχωρούσε ο Ρόναλντ Κούμαν από το γήπεδο. (Δείτε ΕΔΩ: (11) Universo FCBarcelona on Twitter: "La salida de Koeman del estadio.... Hay que cortar esta situación de raíz. No es sostenible. https://t.co/1rxDTnWhyI" / Twitter)

Οι φίλαθλοι της Μπάρτσα περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του Ολλανδού τεχνικού και μερικοί εξ' αυτών άρχισαν να το χτυπούν, απαιτώντας να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα τους.

Από τη μεριά της η Μπαρτσελόνα τοποθετήθηκε για το συμβάν καταδικάζοντας τις «... βιαοπραγίες και εκδηλώσεις υποτίμησης που βίωσε ο προπονητής μας καθώς αποχωρούσε από το "Καμπ Νόου"», επισημαίνοντας παράλληλα ότι: «ο σύλλογος θα λάβει όλα τα πειθαρχικά μέτρα και τα μέτρα ασφαλείας για να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά αυτά τα ατυχή περιστατικά».

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα στο παρακάτω VIDEO

Read 1311 times Last modified on Tuesday, 26 October 2021 18:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media