Print this page

Παρέλαβε ΤΩΡΑ την κάρτα φίλου ΟΦΗ απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

20 Oct 2021 Written by

Ζήτησε και παρέλαβε ΤΩΡΑ την κάρτα φίλου ΟΦΗ, απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η διάθεση της ξεκίνησε και οι φίλαθλοι που έχουν πληρώσει το 10ευρω ενίσχυσης στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας, στο γήπεδο, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα, απο τα γραφεια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1).

Η κάρτα έχει το ονοματεπώνυμο του κάθε κατόχου και τον μοναδικό του, κωδικό.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ξεκίνησε η διακίνηση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ.

Οι φίλοι της ομάδας, που έχουν πληρώσει τα 10 ευρώ, για την κάρτα φίλου, ώστε να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας μας στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, μπορούν να περνούν απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1) και να παραλαμβάνουν την κάρτα τους, η οποία έχει το ονοματεπώνυμο τους και τον μοναδικό κωδικό της κάρτας φίλου.

Για την παραλαβή της κάρτας, είναι απαραίτητη η απόδειξη πληρωμής, που έχει τον μοναδικό κωδικό, για κάθε κάτοχο της κάρτας, αλλά και η αστυνομική ταυτότητα.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει η διακίνηση της κάρτας φίλου ΟΦΗ, για το παιχνίδι με τη Λαμία, που θα γίνει την Κυριακή (24/10, 6.15μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδιογιάννης.

Μετά τη σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο, είναι σημαντικό, ο κόσμος του ΟΦΗ, να αποτελέσει στο παιχνίδι με τη Λαμία, τον δωδέκατο παίκτη, για την κατάκτηση ενός ακόμη νικηφόρου αποτελέσματος, που θα φέρει την ομάδα μας στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Τις επόμενες μέρες οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, θα ενημερωθούν και για το πως θα μπορούν να παραλάβουν την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ, απο τα γραφεία του συλλόγου.

Read 1533 times Last modified on Sunday, 24 October 2021 17:32
Rate this item
(0 votes)

Latest from george