Print this page

Τζακ ποτ για τον ΟΦΗ-Πήρε το διπλό, κέρδισε και παίκτες

17 Oct 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, μετά απο 4 ισοπαλίες (με Αρη, Αστέρα, ΑΕΚ, Γιάννινα) και μια ήττα (απο τον ΠΑΟΚ), ήρθε στην 6η αγωνιστική, αλλά ήταν εμφατική και ήταν και εκτός έδρας.

Ο ΟΦΗ έσπασε την πολύ κακή παράδοση που είχε στο Αγρίνιο και πήρε ένα πανάξιο διπλό, με μια πολύ ώριμη εμφάνιση.

Το διπλό του ΟΦΗ, ήρθε με ανατροπή, καθώς βρέθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, να χάνει με 1-0, αλλά το γύρισε και πήρε τη νίκη με 1-2.

Η πρώτη νίκη, όπως είναι λογικό, έφερε πανηγύρια χαμόγελα και αυτοπεποίθηση στους κόλπους της κρητικής ομάδας.

Ο ...μισός σκόρερ του ΟΦΗ Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος κάνει την υπέροχη ενέργεια στο γκολ της ισοφάρισης για να βάλει το αυτογκόλ, ο Μάλης στο 17' για το 1-1, αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα, στην ανάγκη της νίκης, που τόσο είχε λείψει απο τους παίκτες του ΟΦΗ.

Οπως είπε στην κάμερα της Cosmote -TV «ζητούσαμε πολύ αυτή τη νίκη. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε την τύχη που θέλαμε. Παίξαμε καλά, αλλά δεν ήραμε νίκες. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς γιατί θα παίξουν ρόλο στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και στόχος μας είναι να αποκτήσουμε την χημεία που χρειάζεται».

Ο δεξιός εξτρέμ του ΟΦΗ, έχει την ποιότητα να ανεβάσει επιθετικά τον ΟΦΗ. Στην φάση του γκολ, μοιράζει...σακούλες στον αντίπαλο του, τον οποίο περνά σαν σταματημένο, για να βγάλει την σέντρα απο την οποία προήλθε το αυτογκόλ του αμυντικού του Παναιτωλικού.

Και ο Τοράλ, ομως, παρά την αποχή του, έτρεξε με την μπάλα, είχε γρήγορες και έξυπνες επινοήσεις και έδωσε επιθετικότητα στον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Νιόπλιας στην συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά μετά απο τρείς μήνες (ήταν τραυματίας) και όπως είπε για τον πρώην παίκτη της Μπέρμιγχαμ απο τον οποίο περιμένουν πολλά στον ΟΦΗ "ο Τοράλ ήταν πάρα, πάρα πολύ καλός. Ήταν η πρώτη του συμμετοχή μετά από 3 μήνες αποχής. Μας είχε λείψει πάρα πολύ. Έχει πολλά πράγματα να δώσει στο ρεπερτόριό του. Γι' αυτό τον πήραμε. Αν είναι υγιής, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ".

Παράλληλα έκανε αναφορά και στην απόφαση-έκπληξη να χρησιμοποιήσει τον Μπαλογιάννη σε ρόλο αριστερού μπάκ, καθώς οι Λυμπεράκης και Κοροβέσης είχαν πρόβλημα.

Οπως είπε "ο  Μπαλόγιάννης έπαιξε στα αριστερά της άμυνας γιατί το βλέπω από την προπόνηση. Είναι κρίμα να μην πάρει την ευκαιρία. Ο Κοροβέσης και ο Λυμπεράκης είχαν προβλήματα, από τη στιγμή που έχει την ποιότητα και μάθει καλά τη θέση θα είναι από τις φετινές εκπλήξεις του ΟΦΗ".

Ενα ακόμη κέρδος για τον ΟΦΗ, ήταν η επιστροφή του κορυφαίου Μεγιάδο, ο οποίος ήταν κυρίαρχος στην μεσαία γραμμή και μαζί με τους Νέιρα και Γκαγιέγος, δημιούγησαν μια υπέροχη τριάδα στ κέντρο.

Αν υπήρχε μια παραφωνία στο παιχνίδι του ΟΦΗ, ήταν και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

Η φιλότιμη παρουσία του Φαν Ντάινεν, που ξεκίνησε βασικός δεν έφερε και πάλι γκολ για τον ΟΦΗ απο τη θέση του φορ, ενώ ούτε ο Ντουρμισάι που μπήκε ως αλλαγή (είχε δοκάρι) τα κατάφερε, πολύ περισσότερο ο Καστάνιος, ο οποίος και πάλι απογοήτευσε, καθώς δυο φορές που βρέθηκε σε θέση βολής, είχε τη χειρότερη δυνατή επιλογή.

Ο ΟΦΗ πήρε όμως το πολύτιμο τρίποντο και ετοιμάζεται για τον επόμενο "τελικό" με τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ, όπου ψάχνει το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που χρειάζεται για να ξεκινήσει την βαθμολογική αντεπίθεση που θα τον φέρει σε υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη.

 

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια.

Read 1786 times Last modified on Sunday, 24 October 2021 12:20
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media