Print this page

ΟΦΗ: Ερωτηματικό ο Καμάου στα Γιάννινα

26 Sep 2021 Written by

Ο Αυστραλός επιθετικός Bruce Kamau, προστέθηκε στα ερωτηματικά του ΟΦΗ, για το παιχνίδι της Δευτέρας (27/9, 5.15μμ) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο γρήγορος εξτρέμ του ΟΦΗ, δεν προπονήθηκε το Σάββατο και θα φανεί την Κυριακή, που ο Νίκος Νιόπλιας βγάλει την αποστολή, το αν θα τον πάρει μαζί του στα Γιάννινα.

Πέρα απο τους γνωστούς απόντες (Μεγιάδο, Ναμπί, Τοράλ, τάικο, Τσιλιανίδη), οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και τακτικό παιχνίδι συνεχίστηκε το πρωί του Σαββάτου (25/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κανονικά προπονήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, όπως και οι Jonathan De Guzman, Felipe Gallegos, Juan Neira, Απόστολος Διαμαντής και Πραξιτέλης Βούρος. 

Ο Bruce Kamau έκανε για μια ακόμη ημέρα  αποθεραπεία. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Αdil Nabi.

Οι Jon Toral, Miguel Mellado, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ενώ συνέχισαν παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (26/9) στις 10:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας μέρας από το Ηράκλειο με προορισμό τα Γιάννενα.

Read 367 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george