Print this page

ΟΦΗ: Κορυφώνει την προετοιμασία για τα Γιάννινα

24 Sep 2021 Written by

O ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της Δευτέρας (27/9, 5.15μμ) στα Γιάννινα, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ 1.

Η κρητική ομάδα θα παραταχθεί με τους γνωστούς απόντες στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Μαρινάκης που αποθεραπεύτηκε ενδέχεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα.

H επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Ασκήσεις τεχνικής, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο περιελάμβανε η σημερινή (24/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Ο Adil Nabi ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα πρόγραμμα αποφόρτισης, με τους Juan Neira, Jonathan De Guzman, Felipe Gallegos, Bruce Kamau, Απόστολο Διαμαντή και Πραξιτέλη Βούρο να συνεχίζουν ατομική αποθεραπεία.

Οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν στις ασκήσεις τεχνικής, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (25/9), στις 10:00.

*Μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική Συρίας στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, ο Abdul Rahman Weiss θα ενισχύσει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

O εκ των αμυντικών της ομάδας μας θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Eθνικής Συρίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νότια Κορέα (7/10) και το Λίβανο (12/10).

Επίσης, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Devis Epassy, βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Καμερούν ενόψει των αγώνων με την Μοζαμβίκη (8 & 11/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Read 253 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george