Print this page

Ο Γιάννης Δανδάλης συνεχάρη το 19χρονο πολίστα του ΟΦΗ, που έσωσε μια ανθρώπινη ζωή

24 Sep 2021 Written by

Τον 19χρονο πολίστα του ΟΦΗ, Μάνο Παπαδάκη, ο οποίος πρόσφατα έσωσε απο βέβαιο πνιγμό, ένα 65χρονο σε παραλία του Ηρακλείου, ο οποίος είχε παρασυρθεί απο τα κύματα, συνεχάρη προσωπικά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

"Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχεις πετύχει μέχρι σήμερα" ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, φανερά συγκινημένος στο νεαρό πολίστα.

"Απο τα βάθη της καρδιάς μου, ένα μεγάλο μπράβο και σε σένα και στην οικογένεια σου. Το να σώσεις μια ανθρώπινη ζωή, είναι μεγάλο πράγμα. Θέλει μεγάλη ψυχραιμία πέρα απο τις ικανότητες" είπε στον Μάνο Παπαδάκη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο αθλητής του ΟΦΗ, έδειξε συγκινημένος αλλά και υπερήφανος, για αυτό που συνέβη και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι, ο Μάνος Παπαδάκης αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα πόλο του ΟΦΗ και στις φετινές εξετάσεις πέτυχε την εισαγωγή του στην αρχιτεκτονική Πειραιά.

Την ημέρα του περιστατικού, ήταν ναυαγοσώστης στην παραλία, καθώς τα καλοκαίρια, κάνει και αυτή τη δουλειά για να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ όμως, συνεχάρη και τον αρχηγό της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, Γιώργο Σπαγουλάκη, ο οποίος πρόσφατα, έσωσε ένα γυπαετό στη Νότια Κρήτη.

Ο γυπαετός, πιθανόν λόγω ζέστης, έπεσε στο νερό και πνιγόταν, ωστόσο ο αθλητής του ΟΦΗ με ένα κανό και αφού έκανε αρκετά μεγάλη διαδρομή απο τη στεριά, τον πλησίασε και τον έβγαλε στην ακτή, όπου κατάφερε να τον συνεφέρει και μετά τον παρέλαβε φιλοζωική οργάνωση.

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχήθηκε στους δυο αθλητές, αλλά και σε όλη την ομάδα πόλο του ΟΦΗ, καλή επιτυχία στα μπαράζ που δίνει για την άνοδο στην Α2 υδατοσφαίρισης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Respect στον αρχηγό του ΟΦΗ

Ο σκακιστής του ΟΦΗ, που ήρθε δεύτερος στην Ελλάδα

Read 1303 times Last modified on Monday, 27 September 2021 14:39
Rate this item
(0 votes)

Latest from george