Print this page

Οι ατάκες του Νιόπλια μετά το "Χ" με τον Αστέρα (VIDEO)

23 Sep 2021 Written by

O ΟΦΗ δεν είναι αμελητέα ποσότητα για κανένα αντίπαλο, ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το "Χ" με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι η κόπωση της προσπάθειας του αγώνα με την ΑΕΚ, έπαιξε το ρόλο της στην απόδοση του ΟΦΗ, ανέφερε ότι η ομάδα του, όπως και οι περισσότερες ομάδες, δεν είναι ακόμη έτοιμη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ είναι σε καλό δρόμο.

"Μην ξεχνάμε πως κουβαλάμε μια χρονιά που με το παραμικρό τρώγαμε γκολ, με το παραμικρό σκύβαμε το κεφάλι» τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας, που έκανε λόγο για τα απαιτητικά παιχνίδια που έχει δώσει ο ΟΦΗ με Αρη, ΑΕΚ και Αστέρα. "Θα είμαστε καλύτερη ομάδα στην συνέχεια, δεν παίζουμε μόνοι μας" συμπλήρωσε.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα, τόνισε ότι ο θέμα ήταν ποιος θα σκοράρει και όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι" και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «ο Αστέρας είναι δύσκολη ομάδα, είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που είναι ίδια τα τελευταία χρόνια".

Για την εικόνα του ΟΦΗ στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και το αν είναι ευχαριστημένος, είπε πως ν δούμε γενικά την εικόνα μας στα τρία πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, αλλά δεν είμαστε αμελητέα ποσότητα για κανέναν". 

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον ΟΦΗ

 

Read 1554 times Last modified on Sunday, 26 September 2021 00:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media