Print this page

Η αποστολή του ΟΦΗ με την ΑΕΚ

18 Sep 2021 Written by

Χωρίς τον Μαρινάκη, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα γίνει την Κυριακή (19/9, 6.15μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Κοντά σε αυτόν ο Νίκος Νιόπλιας, δεν μπορεί να υπολογίζει και στους επίσης τραυματίες Τοράλ, Μεγιάδο, Ναμπί, Στάικο και Τσιλιανίδη.

O τεχνικός του ΟΦΗ, θα παρατάξει μια ομάδα, πολύ κοντά σε εκείνη της πρεμιέρας κόντρα στον Αρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης (0-0).

Τη θέση του Μαρινάκη, αναμένεται να πάρει ο Ουές, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ, είναι αυτή με τους: Ενπασί, Ουές, Κοροβέσης, Βούρος, Πασαλίδης, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ντεγκουσμάν, Καμάο, Φαν Ντάινεν, Καστάνιος.

Στην αποστολή του ΟΦΗ, μετέχουν οι:

Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, De Guzman, Neira, Gallegos, Durmishaj, Γρίβας, Kamau, Castaignos, Λάμπρου, Πασαλίδης, Van Duinen.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (18/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (19/9) αγώνα με την ΑΕΚ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, άσκηση ταχυτήτων αντίδρασης, παιχνίδι μικρών σχέσεων και στατικές φάσεις.

Τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Νίκος Μαρινάκης, Jon Toral, Miguel Mellado, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Βούρος, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, De Guzman, Neira, Gallegos, Durmishaj, Γρίβας, Kamau, Castaignos, Λάμπρου, Πασαλίδης, Van Duinen.

Read 989 times Last modified on Sunday, 19 September 2021 18:48
Rate this item
(0 votes)

Latest from george