Print this page

Νίκος Νιόπλιας: "Στην πρεμιέρα κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι θα γίνει" (VIDEO)

11 Sep 2021 Written by

Στις δυσκολίες του αγώνα με τον Αρη, τον οποίο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την προσεχή Δευτέρα (13/9, 7.30μμ) στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναφέρθηκε ο Νίκος Νιόπλιας, στις δηλώσεις του, για την πρεμιέρα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μίλησε για την ποιοτική μεσοεπιθετικά ομάδα του Αρη, την σημασία ότι αγωνίζεται στην έδρα του, αλλά και στο γεγονός ότι οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και ότι ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός στο παιχνίδι.

Οπως είπε, ο προπονητής του ΟΦΗ «έχουμε ένα αντίπαλο, που είναι πάρα πολύ καλός. Είναι ποιοτική ομάδα, κυρίως στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι. Είναι ένα παιχνίδι, με το οποίο ξεκινάει ένας ολόκληρος μαραθώνιος. Είναι τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής που κανείς δεν ξέρει να μαντέψει τι θα γίνει. Σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε τόσο καιρό. Ο Αρης έχει ένα πλεονέκτημα, ότι έπαιξε δυο ευρωπαικά παιχνίδια. Είναι λίγο πιο μπροστά απο μας σε αγωνιστικό ρυθμό. Είναι παιχνίδια με άγχος και για τους δυο. Η έδρα του Αρη είναι σημαντική για αυτούς. Ξέρουμε που θα πάμε και με ποια ομάδα παίζουμε. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί».

 

Δείτε παρακάτω την τοποθέτηση του προπονητή του ΟΦΗ.

 

 

 

Read 1590 times Last modified on Monday, 13 September 2021 19:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media