Print this page

Πρόβα τζενεράλε με 24 παίκτες στο Βόλο ο ΟΦΗ-Η αποστολή

07 Aug 2021 Written by

Mε 24 παίκτες, ταξίδεψε στο Βόλο ο ΟΦΗ, για τα δυο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει με τον Βόλο (Κυριακή 8/8, 9μμ) και ένα εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Ατρόμητο (Τρίτη 10/8),στο πλαίσιο φιλανθρωπικού τουρνουά που διεξάγεται στην περιοχή.

Στην αποστολή δεν μετέχει ο Στάρτζεον, ο οποίος παραχωρείται σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά και οι τραυματίες Τοράλ, Βάτερμαν, Τσιλιανίδης.

Στην αποστολή μετέχει ο Ναμπί, ο οποίος δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, όπως και ο Στάικος.

Η αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Νιόπλιας, για τα δυο παιχνίδια, αποτελείται απο τους:

Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Selimovic, Μαρινάκη, Neira, van Duinen, Nabi, Kamau, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Sardinero, Στάικο, Mellado, Γρίβα, Castaignos, De Guzman, Κοροβέση.

Τα δυο αυτά φιλικά παιχνίδια, θα αποτελέσουν την πρόβα τζενεράλε του ΟΦΗ, πριν απο την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει:

Με ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρό χώρο ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/8) η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας μας για τον Βόλο.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Adil Nabi, με τον Adrian Sardinero να ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Boy Waterman και Jon Toral έκαναν θεραπεία, ενώ οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο, για το τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Μαγνησίας, απαρτίζεται από τους: Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκη, Weiss, Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Selimovic, Μαρινάκη, Neira, van Duinen, Nabi, Kamau, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Νοικοκυράκη, Γιαννούλη, Sardinero, Στάικο, Mellado, Γρίβα, Castaignos, De Guzman, Κοροβέση.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (8/8), στις 09:00 στον Βόλο, ενώ το βράδυ (21:00) θα διεξαχθεί ο αγώνας απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αντί για μεταγραφή, έσκασε αποχώρηση στον ΟΦΗ

Read 1487 times Last modified on Monday, 09 August 2021 00:23
Rate this item
(0 votes)

Latest from george