Print this page

Θύμιος Γεωργούλης: «Εχει τύχη για την άνοδο ο ΟΦΗ»

24 Jan 2016 Written by

 Ο ΟΦΗ καθάρισε 4-0 τον Εθνικό, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, είπε καλά λόγια για τον ΟΦΗ και τιςπιθανότητες που έχει για να διεκδικήσει την άνοδο στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Ο προπονητής του Εθνικού Θύμιος Γεωργούλης, θεωρεί ότι ο ΟΦΗ έχει ακόμη τύχη για την άνοδο, καθώς το πρωτάθλημα θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Οπως είπε «ο ΟΦΗ είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας. Απλά δεν έχει προσαρμοστεί σε κάποιες ιδιαιτερότητες της Β Εθνικής.
Ο ΟΦΗ έχει τύχη για την άνοδο. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο απο αυτόν. Εχει καλή ομάδα, απλά η Γ Εθνική, έχεις τις ιδιαιτερότητες, που όλοι γνωρίζουμε. Ο ΟΦΗ πρέπει να προσέξει εκτός έδρας. Δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτε.Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί το πρωτάθλημα».
Για το παιχνίδι ο κ. Γεωργούλης, είπε πως «παίξαμε μόνο 45 λεπτά. Αρνηθήκαμε να βγούμε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΟΦΗ έκανε την πιο εύκολη νίκη του. Ευτυχώς που μετά το 4-0 άρχισε να σκέφτεται το επόμενο παιχνίδι. Εμείς ήμασταν στο γήπεδο, μόνο στο πρώτο ημίχρονο.
Θα τ συητήσω με τους παίκτες μου αυτό. Δεν θέλω να ακυρώσω την προσπάθεια που έχουν κάνει στα τελευταία δέκα παιχνίδια».
Τέλος ο προπονητής του Εθνικού, ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για την φιλοξενία. Οπως είπε «θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΟΦΗ για την φιλοξενία και την παραχώρηση του γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε να κάνουμε την προπόνηση του Σαββάτου».

Διαβάστε ακόμη: Δείτε την 4αρα του ΟΦΗ επί του Εθνικού

Read 1531 times Last modified on Tuesday, 26 January 2016 12:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george