Print this page

Αντίο στην Ολλανδία με μια ακόμη ήττα για τον ΟΦΗ που χρειάζεται ενίσχυση

30 Jul 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία, ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 2-0 απο την Ολλανδική Ναιμέγκεν.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, αρκετές οι δοκιμές απο το Νίκο Νιόπλια.

Χρησιμοποίησε αμυντικό χαφ τον Ουές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ξανά 4-4-2 με τους Καστάνιος και Σαρδινέρο στην επίθεση.

Και σε αυτό το φιλικό δοκιμάστηκε ο Ελβετός επιθετικός Γκονζάλες, ο οποιος αγωνίστηκε βασικός, για την τύχη του οποίου θα αποφασίσει ο Νίκος Νιόπλιας.

Σε ένα ακόμη φιλικό ο ΟΦΗ, δεν κατάφερε να βρεί το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ γενικά η επιθετική του λειτουργία, ήταν αδύναμη, όπως στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια, που έδωσε στην Ολλανδία.

Ο ΟΦΗ σε 6 παιχνίδια, δεν πανηγύρισε τη νίκη (4 ήττες-δυο ισοπαλίες).

Ηττήθηκε απο Βίτεσε (2-1), Βέστερλο (1-0), Αλκμάαρ 2-0, Ναιμέγκεν (2-0), ενώ έφερε ισοπαλία με την Αντερλεχτ (1-0) και τη Φορτούνα Σιτάρντ (1-1)

Ο ΟΦΗ έπαιξε με ομάδες καλού επιπέδου, ωστόσο φαίνεται ότι χρειάζεται ακόμη βασικές προσθήκες στην μεσαία γραμμή και την επίθεση, για να ανεβάσει την ποιότητα του και να γίνει πιο ανταγωνιστικός.

Και στην άμυνα ωστόσο, δεν έβγαλε σιγουριά και ασφάλεια και η αστάθεια ήταν εμφανής, σε αρκετά παιχνίδια, όπου δέχθηκε εύκολα γκολ.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται ακόμη δουλειά και μεταγραφές και αυτό το μήνυμα αναδείχθηκε απο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Με πέναλτι του Μπρούιν στο 12' και μεφαλιά του Μαρκέζ στο 53' τα γκολ της Ναιμέγκεν, η οποία επέστρεψε ξανά φέτος στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας.

Χωρίς καθαρές φάσεις στην επίθεση για μια ακόμη φορά ο ΟΦΗ.

Η κρητική ομάδα, μετά απο 20 μέρες και 6 φιλικά παιχνίδια, σε μια πολύ δύσκολη και κουραστική προετοιμασία,  επιστρέφει στην Κρήτη και τα επόμενα δοκιμαστικά τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα είναι με το Βόλο (7/8) και τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Ατρόμητο (8/8).

Είναι πολύ πιθανό ο ΟΦΗ να κλείσει και ένα φιλικό παιχνίδι για τις 14-15/8 ως πρόβα τζενεράλε για τη σέντρα του πρωταθλήματος 21-22 Αυγούστου με τον ισχυρό και φέτος Αρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος , Γιαννούλης, Ουές, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Γρίβας, Νοικοκυράκης, Γκονζάλεζ.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Kαστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Στάρτζεον, Λυμπεράκης, Σαρδινέρο, Διαμαντής, Σηφάκης, Σελίμοβιτς.

 

 

Read 2418 times Last modified on Tuesday, 03 August 2021 19:38
Rate this item
(0 votes)

Latest from george