Print this page

Το τελευταίο φιλικό του ΟΦΗ στην Ολλανδία

29 Jul 2021 Written by

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι στο εξωτερικό δίνει ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Παρασκευή (30/7, 8μμ) τη Ναιμέγκεν, στο 6ο κατά σειρά τέστ προετοιμασίας.

Ο τραυματισμός του Ολλανδού Φαν Ντάινεν στον αυχένα, πιθανότατα θα τον κρατήσει εκτός, ενώ στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια, δεν είναι ακόμη οι Τοράλ (θλάση), Adil Nabi, Boy Waterman και Πασχάλης Στάικος.

Το φιλικό του ΟΦΗ με τη NEC Nijmegen θα μεταδοθεί από το oficretefc.com και το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Προπόνηση χωρίς ένταση περιελάμβανε το σημερινό (29/7) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο Mill της Ολλανδίας.

Όσοι αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά στον χθεσινό (28/7) φιλικό αγώνα με την AZ Alkmaar, έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενόψει και του αυριανού φιλικού.

Θεραπεία έκαναν οι Mike van Duinen και Jon Toral, με τους Adil Nabi, Boy Waterman και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αύριο, Παρασκευή (30/7), στις 20:00 ώρα Ελλάδας ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την NEC Nijmegen στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, το οποίο θα μεταδοθεί από το oficretefc.com και το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο YouTube.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία ολοκληρώνεται και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω LIVE Streaming και την τελευταία φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους.

Αύριο, Παρασκευή 30/7, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τον τελευταίο φιλικό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την NEC Nijmegen, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα, www.oficretefc.com και το επίσημο κανάλι της ομάδας στο YouTube.

Read 1259 times Last modified on Friday, 30 July 2021 22:40
Rate this item
(0 votes)

Latest from george