Print this page

"Θέλω να πετύχω με τον ΟΦΗ" (VIDEO)

19 Jul 2021 Written by

Ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, δήλωσε ο 26χρονος Αυστραλός εξτρέμ Μπρούς Καμάο, ο οποίος είναι στην Ολλανδία και έβαλε την υπογραφή του, σε συμβόλαιο για τρία χρόνια με την κρητική ομάδα.

"Θέλω να πετύχω" ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Καμάο, ο οποίος θα ανεβάσει τις επιλογές του Νίκου Νιόπλια, στα άκρα της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρούς Καμάο:

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και αποτελώ μέλος της ομάδας. Θέλω να ξεκινήσω προπονήσεις και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Γνωρίζω το σκοπό και τον τρόπο σκέψης όλων στην ομάδα. Και για αυτό είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ και εγώ μέλος αυτής. Θέλω να πετύχω στην ομάδα και να έχουμε μια συνολική επιτυχία. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα τα καταφέρουμε.

Εχω διαβάσει για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, και το τι θέλει να κάνει. Για τους φιλάθλους και το πάθος τους για την ομάδα.

Το πρώτο μου μήνυμα στους φιλάθλους, είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Και θα δώσω τον καλύτειο μου εαυτό για την ομάδα, ώστε να έχουμε πάθος και επιτυχίες".

Δείτε παρακάτω σε VIDEO τις δηλώσεις του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημο: Στον ΟΦΗ για τρία χρόνια

Read 1394 times Last modified on Wednesday, 21 July 2021 21:27
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media