Print this page

Ο Νιόπλιας...αποθεώνει τους παίκτες του ΟΦΗ

17 Jul 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ "χτίζεται" αυτήν την εποχή στην Ολλανδία, είναι ακόμη ανέτοιμος, ωστόσο τα πρώτα μηνύματα είναι πολύ θετικά, όπως φάνηκε στα δυνατά φιλικά παιχνίδια με την Βίτεσε (2-1) και την Αντερλεχτ (1-1).

Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι, οι παίκτες του ΟΦΗ κατέγραψαν μια σπουδαία στιγμή, καθώς σκόραραν με τον Κοροβέση, σε μια σπουδαία επίθεση, για το "χτίσιμο" της οποίας, χρειάστηκαν 24 πάσες (!), πριν η μπάλα, φτάσει στα πόδια του Κοροβέση, ο οποίος την έστειλε ιδανικά στα δίχτυα, για το τελικό 1-1.

Η φάση αυτή, αποτέλεσε την αφορμή, ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να ...αποθεώσει τους παίκτες του.

Οπως είπε "βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά  βάλαμε και ένα γκολ, που θέλουμε να βλέπουμε, με πολλές πάσες, καλή κυκλοφορία και τελική προσπάθεια".

Δεν ήταν η πρώτη φορά στην προετοιμασία, που ο Νιόπλιας, ήταν ευχαριστημένος. απο την προσπάθεια των παικτών του.

Το είπε και μετά την φιλική ήττα απο την Βίτεσε, με 2-1

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, λέει ότι "δεν μας νοιάζει αν κερδίζουμε ή αν χάνουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Αλλη είναι η ουσία αυτών των φιλικών. Είμαστε σε δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας.Είμαστε ακόμη στο στάδιο της φυσικπής κατάστασης. Αυτό κοιτάζουμε. Βάζουμε δυο ενδεκάδες, για να μην έχουμε τραυματισμούς.Τα φιλικά είναι πολύ δυνατά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο την ποιότητα των φιλικών. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα μας και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι".

Για το παιχνιδι, με την Αντερλεχτ, ο Νιόπλιας στάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Οπως είπε "στο πρώτο ήμασταν επηρεασμένοι απο την κούραση. Είχαμε ταλαιπωρία. Κάναμε ταξίδι τρείς ώρες το πρωί για να έρθουμε να παίξουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πολύ ζωντάνια. Τα νέα παιδιά που μπήκαν, μας έδωσαν ζωντάνια".

Ο Νιόπλιας, συνεχίζει την δουλειά και τις...δοκιμές στην Ολλανδία, μέχρι να καταλήξει σε πρόσωπα, θέσεις και σχήματα.

Στο παιχνίδι με την Αντερλεχτ, σε ένα ρεσιτάλ ...αλχημείας, ο τεχνικός του ΟΦΗ χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο, τριάδα στα χάφ τους Ουές (6αρι), Μπαλογιάννη (8αρι) και Κοροβέση (10αρι), με τον τελευταίο να τον ...δικαιώνει, βάζοντας ένα απο τα καλύτερα γκολ της καριέρας του!

O προπονητής του ΟΦΗ, βλέπει πλέον το επόμενο φιλικό με την Φορτυούνα Σιτάρντ (21/7), στο οποίο θα έχει στην διάθεση του και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, που είναι πλέον στην Ολλανδία.

Ο Καμερουνέζος με γαλλικό διαβατήριο τερματοφύλακας Ενπασί, ο Αυστραλός εξτρέμ Μπρους Καμάο, και ο Ισπανός επιτελικός μέσος Τζον Τοράλ,βρίσκονται ήδη στο αθλητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΟΦΗ και οι επιλογές του προπονητή, αυξάνονται ενόψει των υπόλοιπων φιλικών αγώνων, στην Ολλανδία, με τη Fortuna Sittard (21/7), τη Westerlo (24/7), την Alkmaar (28/7) και τη Nijmegen (30/7).

 

Δείτε στο παρακάτω VIDEO τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια, μετά το 1-1 με την Αντερλεχτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέες αφίξεις για τον ΟΦΗ-Γεμίζει η φαρέτρα του Νίκου Νιόπλια

Χαμόγελα στον ΟΦΗ-Τι είπε ο Νιόπλιας για τις μεταγραφές

Aντερλεχτ-ΟΦΗ 1-1: Ολα τα λεφτά η γκολάρα του Κοροβέση (VIDEO)

                                    

Read 1515 times Last modified on Tuesday, 20 July 2021 23:51
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media