Print this page

Γεύμα εργασίας με ειδήσεις για τον ΟΦΗ;

28 Jun 2021 Written by

Θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας του ΟΦΗ, με αφορμή το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, θα έχoυν την ευκαιρία να συζητήσουν οι ρεπόρτερ του ΟΦΗ με το νέο CEO της ομάδας, Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Πουρσανίδη.

Το ραντεβού έχει δοθεί για την Τετάρτη (30/6) στις 2 το μεσημέρι στο Manjar στην λεωφόρο Δημοκρατίας, όπου τα στελέχη της ομάδας, θα παραθέσουν γεύμα στους δημοσιογράφους και μεταξύ τυρού και αχλαδίου, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν αυτήν την εποχή τον ΟΦΗ.

Δεν αποκλείεται το γεύμα εργασίας, να βγάλει και ειδήσεις, τόσο στα μεταγραφικά θέματα, όσο και σε θέματα αποχωρήσεων, που είναι αυτήν την εποχή στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, αλλά και ενδεχομένως άλλα ζητήματα που ενδεχομένως θέλουν να θίξουν τα στελέχη της ομάδας.

Πάντως ο Μηνάς Λυσάνδρου με την ανάληψη των καθηκόντων του, στον ΟΦΗ, φαίνεται να επιθυμεί να δείξει ότι είναι ανοιχτός ανα πάσα στιγμή σε θέματα, για τα οποία ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, θέλει άμεση ενημέρωση.

Ο ίδιος σε αυτό το προσωπικό τετ-α-τετ με τους εκπροσώπους του Τύπου (δεν είναι συνέντευξη τύπου, αλλά ένα γεύμα εργασίας), θέλει να έχει μια γνωριμία μαζί του και μια συζήτηση, που θα έχει σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον.

 

Γ.Κορτς

Read 1490 times Last modified on Thursday, 01 July 2021 11:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george