Print this page

Το σύνθημα του Γιάννη "απινιδωτή τώρα" που έγινε πράξη, πρέπει να βρεί μιμητές

23 Jun 2021 Written by

"Απινιδωτή τώρα" είχε προαναγγείλει με ανάρτηση του στο Facebook, ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασαργιωτάκης παρακολουθώντας, σοκαρισμένος και αυτός όπως όλος ο πλανήτης, ζωντανά την κατάρρευση του Δανού Ερικσεν, στο γήπεδο, στο παιχνίδι με την Φιλανδία, για το Euro 2020.

"Ο Πόρος προμηθεύεται άμεσα απινιδωτή, πρώτα η υγεία" έγραψε ακαριαία ο πρόεδρος της μικρής αυτής ομάδας της Κρήτης, που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική, βγάζοντας μια κραυγή απόγνωσης, αλλά και ανησυχίας, για την μη ύπαρξη απινιδωτών στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ενα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει πολύ σοβαρά την Πολιτεία, καθώς δεν νοείται να υπάρχει ενεργή αθλητική εγκατάσταση, χωρίς απινιδωτή σήμερα.

"Και αχρείαστος να είναι!" όπως αναφέρει ο συμπαθής και ρομαντικός πρόεδρος του Πόρου, που έβαλε το χέρι στην τσέπη και ήδη προμηθεύτηκε τον απινιδωτή, για να έχει ...ήσυχο το κεφάλι του.

Η κίνηση του, θα πρέπει να βρεί μιμητές, καθώς μπορεί να μην χρειαστεί ποτέ, αλλά αν χρειαστεί μια φορά, θα σωθεί μια ανθρώπινη ζωή και αυτό είναι το ζητούμενο.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας!

Και κάτι ακόμη: O Ασαργιωτάκης, σε μια ακόμη κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας, απο τις πολλές που μας έχει συνηθίσει. ανακοίνωσε ότι ο απινιδωτής της ομάδας, θα είναι διαθέσιμος, και για την κοινωνία του Πόρου, την γειτονιά του, σε όποιο άνθρωπο, την χρειαστεί.

Ας είναι...αρχείαστος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

 

Γ.Κορτς

 

Read 1308 times Last modified on Monday, 28 June 2021 16:10
Rate this item
(0 votes)

Latest from george