Print this page

Ετοιμος ο Εργοτέλης για τα παιχνίδια της χρονιάς!

13 May 2021 Written by

Στο παιχνίδι της χρονιάς, την Κυριακή (16/5, 2.45 ΕΡΤ3) στα Πηγάδια με την Ξάνθη, στρέφει την προσοχή του ο Εργοτέλης.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, χτυπάει και τις δυο πρώτες θέσεις της ανόδου, καθώς η διαφορά με την πρωτοπόρο Ξάνθη, είναι στους τρείς βαθμούς.

Οι "κιτρινόμαυροι" ετοιμάζονται να δώσουν ένα μεγάλο τελικό και μετά την προσεχή Τετάρτη, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ, θα τα δώσουν όλα για όλα, στο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Δυο μεγάλα παιχνίδια για τον Εργοτέλη, οι παίκτες του οποίου είναι έτοιμοι πάντως να τα δώσουν όλα, ώστε να φέρουν την ομάδα, στην μεγάλη κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία του Εργοτέλη, ολοκληρώνεται δίχως αγωνιστικά προβλήματα.

Η κρητική αποστολή μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, δεν θα επιστρέψει στην Κρήτη, αλλά θα μεταβεί στην Αθήνα, για το τελευταίο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης απο την προπόνηση της ομάδας αναφέρει:

Στους ρυθμούς του Κυριακάτικου αγώνα στην Ξάνθη κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα για την 4η αγωνιστική των play off κινούνται οι «κιτρινόμαυροι».

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αρκετά ξεκούραστοι από το χθεσινό ρεπό και αφού είχαν πάρει τις απαραίτητες ανάσες μπήκαν στο γήπεδο αρκετά ορεξάτοι ξεκινώντας την προετοιμασία τους για μια ακόμα δύσκολη μάχη.

Η προπόνηση σήμερα να ξεκίνησε με προθέρμανση συνεχίστηκε με παιχνίδια περιορισμένου χώρου σε ζώνες με την ένταση να ανεβαίνει αρκετά και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μόνο ο Αλεξάκης για ένα χτύπημα στο πόδι χωρίς αυτό να είναι κάτι το ανησυχητικό με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα από αύριο ξανά.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί εκ νέου πρωινή προπόνηση στο Παγκρήτιο.

H Bαθμολογία
1.Ξάνθη 48
———————————
2.Λεβαδειακός 47
———————————
-.Ιωνικός 47
4.Εργοτέλης 45
5.Χανιά 39
6.Διαγόρας 30

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Κυριακή 16 Μαΐου
14.45 Λεβαδειακός-Χανιά
14.45 Ξάνθη-Εργοτέλης
14.45 Διαγόρας-Ιωνικός

Read 1583 times Last modified on Sunday, 16 May 2021 23:46
Rate this item
(0 votes)

Latest from george