Print this page

Εργοτέλης: «Ζωντανές οι ελπίδες μας» (VIDEO)

28 Apr 2021 Written by

Ο Εργοτέλης διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του, για την άνοδο με τη νίκη με 3-1 επί του Διαγόρα στο Παγκρήτιο στάδιο, όπως ανέφεραν ατο επίσημο κανάλι της ομάδας, ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης και ο αμυντικός της ομάδας Ορέστης Κατσούρι.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης, ανέφερε ότι «βάση εικόνας και ευκαιριών αξίζαμε τη νίκη, σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ ανοιχτό.
Στο τέλος ευτυχώς η κατάληξη ήταν νικηφόρα για μας, ώστε να ξεκινήσουμε όπως θέλαμε τα πλέι-οφ και να διατηρούμε ζωντανές τις ελπίδες μας για νίκη. Ηρεμούμε, έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, ώστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως θα είναι όλα τα παιχνίδια».
Για το προσεχές ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, ανέφερε ότι «παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Λεβαδειακός, ο οποίος είναι και αυτός πολύ δυνατά στο κυνήγι της ανόδου. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός απο εδώ και πέρα και καθε αγωνιστική, δημιουργεί νέα δεδομένα. Θέλω να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απο όλα».

Ο Ορέστης Κατσούρι, ανέφερε με τη σειρά του, πως «ήταν μια καλή εμφάνιση, θα μπορούσαμε και περισσότερα γκολ, καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς. Οσο μας επιτρέπει η βαθμολογία να κοιτάμε τη δεύτερη θέση θεωρώ ότι υπάρχουν ελπίδες και πιστεύω ότι είναι αρκετές. Αρκεί σε κάθε παιχνίδι να δέιχνουμε τον καλό μας εαυτό».

Δείτε τις δηλώσεις τους στο παρακάτω VIDEO.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ωραία μπάλα ο Εργοτέλης-Εμεινε ζωντανός

Σούπερ Λίγκ 2: Εβαλε φωτιά ο Λεβαδειακός-Ολα τα αποτελέσματα

 

Read 1229 times Last modified on Wednesday, 05 May 2021 13:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media