Print this page

Κύπελλο: Τα φώτα στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

07 Apr 2021 Written by

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ να τίθεται αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ (20.00, Cosmote Sport 3) και τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται στα Γιάννενα (18.00, COSMOTE SPORT 2 HD) από την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, τον ΠΑΣ.

Όπως είναι φυσικό όλα τα φώτα στρέφονται στη μάχη των δύο «δικεφάλων», οι οποίοι κονταροχτυπηθούν στο ΟΑΚΑ. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ προέρχονται από βαριές ήττες.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Χιμένεθ προέρχεται από την εντός έδρας συντριβή με 5-1 από τον Ολυμπιακό, ενώ από τη μεριά τους οι «ασπρόμαυροι» έχασαν με το βαρύ 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ, Χριστόφ και τέταρτο τον κ. Ευαγγέλου. Στο VAR θα είναι ο Ολλανδός Φαν Μπόεκελ και κ. Φωτόπουλος.

Νωρίτερα, ο κάτοχος του Κυπέλλου, Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στο στάδιο «Ζωσιμάδες» απέναντι στον -εκπληκτικό εφέτος – ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείοντας με δύο νίκες τον Παναθηναϊκό, είναι μία ομάδα άκρως υπολογίσιμη που αν υποτιμηθεί είναι ικανή για ζημιές.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Ολυμπιακό, που θέλουν να σήμερα να βάλουν τις βάσεις, προκειμένου να προκριθούν στον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης και να έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο, που κατέκτησαν πέρυσι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Λετονός Τρεϊμάνις, με βοηθούς τους Γκουντερμάνις, Σπασιονίκοφς και τέταρτο τον κ. Παπαδόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Στεφάνσκι και Νικολαΐδης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (CosmoteSport 2)

20:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (CosmoteSport 3)

Read 399 times Last modified on Wednesday, 07 April 2021 14:11
Rate this item
(0 votes)

Latest from george