Print this page

Μειώνονται οι πιθανότητες για το Νέιρα

06 Apr 2021 Written by

Μειώνονται οι πιθανότητες, για την επιστροφή του Χουάν Νέιρα, στο παιχνίδι του ΟΦΗ το Σάββατο (10/4) στη Ριζούπολη, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-άουτ.

Ο Αργεντίνος μέσος, που δεν αγωνίστηκε με τα Γιάννινα, ώστε να είναι έτοιμος με τον Απόλλωνα, συνεχίζει να πονάει και όπως έγινε επίσημα γνωστό, την Τετάρτη (7/4) θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική, ώστε να εξακριβωθεί το πρόβλημα που έχει.

Το ίδιο και ο Σολίς, για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για θλάση.

Ο ΟΦΗ κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά απο 3 μήνες και πήρε μια βαθμιά βαθμολογική ανάσα, ωστόσο, τα προβλήματα τραυματισμών, συνεχίζουν να τον "βασανίζουν".

Ο Γιάννου, Σωτηρίου, Ντε Γκουσμάν, ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει να δεί αν θα έχει κάποιες επιστροφές, για την τρίτη μάχη του ΟΦΗ στα πλέι-άουτ.

 

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (6/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Γιάννου, Δημήτρης Σωτηρίου και Jonathan De Guzman.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Nazareno Solis. Οι δύο Αργεντινοί θα υποβληθούν αύριο (7/4) σε μαγνητική τομογραφία, αφού οι ενοχλήσεις (στον δικέφαλο και στο γαστροκνήμιο αντίστοιχα) δεν έχουν υποχωρήσει.

Θεραπεία συνέχισαν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Luc Castaignos, Adil Nabi και Felipe Souza.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (7/4), στις 11:00.

Read 1147 times Last modified on Friday, 09 April 2021 14:44
Rate this item
(0 votes)

Latest from george