Print this page

Ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις-Τρομερό επιθετικό κρεσέντο του Εργοτέλη!

07 Mar 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο Εργοτέλης συνεχίζει το...βιολί του και με μια ακόμη θαυμάσια ποδοσφαιρική παράσταση, ισοπέδωσε την Δόξα Δράμας με 6-0 και συνεχίζει τον...καλπασμό του, προς την Σούπερ Λίγκ 1.

Τρομερό επιθετικό κρεσέντο, αλλά και αποτελεσματικότητα για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, η οποία πέτυχε 5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (!) , στο οποίο δίχως υπερβολή...έκρυψε τη μπάλα και έστειλε μήνυμα προς όλους, ότι είναι η ομάδα που παίζει αυτήν την εποχή το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Σούπερ Λίκ 2.

Η ταχυδύναμη που βγάζει στο γήπεδο ο Εργοτέλης και η εξαιρετική φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, ήταν το στοιχείο που έκανε και πάλι την διαφορά, για την κρητική ομάδα.

Μετά το 60' κυριάρχησε στο γήπεδο, απέναντι σε ένα αντίπαλο που έμεινε απο δυνάμεις.

Η Δόξα του Θανάση Κολιτσιδάκη, που πριν απο μερικές μέρες κέρδισε τον Εργοτέλη στην Δράμα, υπέστη πανωλεθρία στο  τελευταίο ημίωρο του αγώνα.

Και όμως! Μέχρι το 50' το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με το γκολ του Τσέλιου στο 8' (1-0), ο οποίος μετά το χατ-τρικ στη Νίκαια επί του Ιωνικού, πέτυχε το τέταρτο συνεχόμενο γκολ της ομάδας του, αλλά η Δόξα ισορρόπησε το παιχνίδι, έβαλε σε 2-3 περιπτώσεις σε πρόβλημα την άμυνα του Εργοτέλη, ενώ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της για το 1-1 στο 47΄ με τον Μενσά-δήμιο του Εργοτέλη στο 1-0 στη Δράμα- να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-1 δεν έγινε, αλλά...έγινε το 2-0 στο 49' με ένα φανταστικό σε εκτέλεση πλασέ του Coonrad σε μια υπέροχη επιθετική μετάβαση του Εργοτέλη.

Το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Η Δόξα Δράμας, κατέβασε ασφάλειες και τα πιτσιρίκια του Εργοτέλη, έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο!

Εβαλαν άλλα 4 (!) γκολ (64' Mανουσάκης, 74' Πατρινός, 81' Μπουρσέλης, 85' Πατρινός) και έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ενθουσιασμό και τους παίκτες του Εργοτέλη, να πανηγυρίζουν στα αποδυτήρια, σε ένα ακόμη...πάρτι της ομάδας.!

Ο Εργοτέλης είναι ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις!

Το ποδόσφαιρο που παίζει, το ατελείωτο τρέξιμο στο γήπεδο, η φλόγα που βγάζουν οι πιτσιρικάδες του.

Για όλα αυτά, που τον κρατάνε δίκαια πρώτο στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 2.

Σκόρερ: Tσέλιος 8', Conraad 49', 64' Mανουσάκης, 74' Πατρινός, 81' Μπουρσέλης, 85' Πατρινός.

Δοκάρι: 47' Mενσά.

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Καλλής (Αν. Αττική) , Αθανασίου (Θεσσαλίας)

4ος: Κουκουράκης (Χανίων)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Neral, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (Σαρρής 76') Πέϊος (Αλεξάκης 76') Τσέλιος, Μπουτσάκης (Appi 61') Μανουσάκης, Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 61') Conraad (Πατρινός 67')

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Κοκκίνης, Μπουρσέλης, Πατρινός, Αλεξάκης, Σαρρής, Appi, Bote, Ποζατζίδης

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (Σαμπανίδης 54'), Μαρινάκης, Μαυρίας, Μπελεβώνης, Τάσιος (Παρασκευάς 54'), Niba, Μπολακης, Κουτσιανικούλης, Αγγελόπουλος, Μενσά

Αναπληρωματικοί: Θεοδοσιάδης, Πινδώνης, Φυτόπουλος, Κουκόλης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης, Barranco

 

Read 1561 times Last modified on Wednesday, 10 March 2021 13:09
Rate this item
(0 votes)

Latest from george