Print this page

Ο ΟΦΗ στην...εντατική- 7η συνεχόμενη ήττα

21 Feb 2021 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ παραμένει στην...εντατική, καθώς έχασε και στα Γιάννινα (1-0), γνωρίζοντας την 7η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, γεγονός που αποτελεί ένα απο τα μεγαλύτερα αρνητικά ρεκόρ, στην ιστορία του στην Σούπερ Λίγκ.

Μια επίδοση ντροπής για τον ΟΦΗ, μια κατρακύλα, δίχως τελειωμό.

Η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία, καθώς έπονται και τα πλέι-άουτ, αμφισβητείται πλέον ανοιχτά, καθώς αυτός ο ΟΦΗ δεν δείχνει να έχει...γιατρειά!
Με το γκολ του Παμλίδη στο 5’, στο οποίο η άμυνα του ΟΦΗ συνελλήφθη κοιμώμενη, ο ΠΑΣ Γιάννινα, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και άφησε τον ΟΦΗ...βυθισμένο, στα άλυτα προβλήματα του.
Εκτός απο το παιχνίδι, ο ΟΦΗ έχασε νωρίς και το Νέιρα, ο οποίος έφυγε τραυματίας απο το γήπεδο.
Η κρητική ομάδα εξακολουθεί να παίζει με τη φωτιά, για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς το αγωνιστικό της επίπεδο είναι πολύ χαμηλό, ενώ στα τελευταία 8 παιχνίδια, έχει να επιδείξει μόλις ένα βαθμό!
Επόμενο παιχνίδι για τον ΟΦΗ, ξανά εκτός έδρας, με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι απο το πρώτο ημίχρονο, καθώς οι Λεό, Παμλίδης, Ελευθεριάδης δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ απείλησε με τον Διαμαντή για να ξαναμπεί στο παιχνίδι απο στατικές φάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον ΠΑΣ να κατεβάζει στροφές, καθώς είχε και κόπωση απο το παιχνίδι με τον Παναθηναικό, για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα.

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε -ωστόσο-ποτέ να πάρει τα ηνία του αγώνα.

Το παιχνίδι τελείωσε με μια μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΣ, με τον Πήλιο να πλασάρει στην εστία του ΟΦΗ που δεν είχε τερματοφύλακα, καθώς ο Σωτηρίου είχε κάνει προώθηση ...απελπισίας στην τελευταία φάση του αγώνα, σε ένα κόρνερ που είχε καρδίσει η κρητική ομάδα.

Ο Λυμπεράκης πρόλαβε την τελευταία στιγμή την μπάλα στο πλασέ του Πήλιου, πριν αυτή περάσει την γραμμή τέρματος και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο διαιτητής Κουμπαράκης σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Κίτρινες: Εραμούσπε, Παμλίδης, Σάλιακας - Ντε Γκουζμάν, Λυμπεράκης, Σόουζα

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κάστρο, Ντομίνγκες, Καρτάλης (60΄ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης (89΄ Πήλιος), Παμλίδης (60΄ Μπρένερ), Λεό Μπατίστ (78΄ Λιάσος)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης (64΄ Λυμπεράκης), Διαμαντής, Γιαννούλης, Ουές, Στάικος, Ντε Γκουζμάν (69΄ Σόουζα), Νέιρα (15΄ Βαφέας), Στάρτζεον, Γρίβας (69΄ Μπαλογιάννης), Καστάινιος

Read 1497 times Last modified on Wednesday, 24 February 2021 14:49
Rate this item
(0 votes)

Latest from george