Print this page

Λεβαδειακός για...άνοδο-Πανηγύρια για τη νίκη στο Παγκρήτιο (VIDEO)

24 Jan 2021 Written by

Η επιστροφή του Λεβαδειακού στην Σούπερ Λλιγκ 1, είναι ο ξεκάθαρος στόχος της ομάδας, όπως ανέφερε ο τεχνικός του Λεβαδειακού Σωτήρης Αντωνίου, μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη (0-1) στο Παγκρήτιο στάδιο.

Ο Λεβαδειακός με ένα γκολ του Πολέτο στο 80' άρπαξε το διπλό, σε ένα παιχνίδι που ο Εργοτέλης ήταν ξανά "άσφαιρος" και ίσως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα να ήταν η ισοπαλία.

Ο Αντωνίου πάντως, έπλεξε το εγκώμιο του Εργοτέλη και τον χαρακτήρισε μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ο Λεβαδειακός με 7 βαθμούς οδηγεί την κούρσα στην κατηγορία και αν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα φαίνεται ότι θα είναι απο τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το στόχο.

Eίναι μια σφιχτή ομάδα με καλή ποιότητα στην οποία ξεχωρίσει ο Βραζιλιάνος Πολέτο, γνώριμος στην κατηγορία απο το άλλοτε πέραασμα του στον Απόλλωνα Λάρισας.

Αυτός πλήγωσε και τον Εργοτέλη, στο παιχνίδι του Παγκρητίου σταδίου.

Οπως είπε ο Αντωνίου μετά το τέλος του αγώνα στο Παγκρήτιο στάδιο "είναι μια πολύ σημαντική νίκη, σε αυτή τη χρονική στιγμή στο πρωτάθλημα. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι απο τις καλύτερες στην κατηγορία. Με το στυλ του παιχνιδιού που παίζει. Για κάθε ομάδα εδώ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παίξαμε έξυπνα και μυαλωμένα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε ένα επιπλέον πρόβλημα να διαχειριστούμε, καθώς είχαμε και την κούραση. Ο Εργοτέλης δεν είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα όπως εμείς. Ομως φαινόταν στο γήπεδο, ότι αυτό που θέλαμε να πάρουμε,  θα το πάρουμε. Είχαμε την υπομονή και το καταφέραμε. Δεν μπορούμε να χαρούμε με τα συνεχόμενα παιχνίδια.Εχουμε όλα τα φόντα να πετύχουμε το στόχο, που είναι καθαρά η πρώτη θέση και η άνοδος. Είμαστε στην πρώτη θέση και δείχνουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε".

Δείτε στο παρακάτω VIDEO απο το επίσμο κανάλι του Εργοτέλη, τις δηλώσεις του Σωτήρη Αντωνίου και του Γιάννη Ταουσιάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το γκολ που πλήγωσε τον Εργοτέλη (VIDEO)

Ξανά άσφαιρος ο Εργοτέλης-Νέα ήττα

Δεν κέρδισε κανείς-Τι έκαναν οι Κρητικές ομάδες της Σούπερ Λίγκ 2

Read 1369 times Last modified on Tuesday, 26 January 2021 18:55
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media