Print this page

Πυροβολεί ακατάπαυστα στα Εμιράτα ο Φιγκειρέδο-Νέα γκολάρα (VIDEO)

03 Dec 2020 Written by

Συνεχίζει να ...ματώνει τα δίχτυα στα Αραβικά Εμιράτα, ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ Ζοάο Φιγκειρέδο, ο οποιος μετράει 6 γκολ σε 10 παιχνίδια!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, σκόραρε και στην εκτός έδρας νίκη της Al Wasl επί της Ajman με 2-3, σε ένα φανταστικό παιχνίδι με 5 ωραία γκολ!

Ο Φιγκειρέδο εκτός απο το γκολ που έβαλε, είχε συμμετοχή και στα άλλα δυο τέρματα της ομάδας του, καθώς εκτός απο φανταστικός εκτελεστής, είναι και υπέροχος στις επιθετικές συνεργασίες.

Πάντως και στον ΟΦΗ, ο "διάδοχος" του Φιγκειρέδο, ο Ισπανός Σαρδινέρο, δεν τα πάει άσχημα, καθώς έχει βάλει 4 γκολ σε 10 παιχνίδια.

Ισως πάντως, αυτό το επιθετικό "δίδυμο" στον ΟΦΗ, να μπορούσε να κάνει "θαύματα", αλλά ο ΟΦΗ δεν είπε "όχι" (και καλά έκανε) στα πετροδολάρια των Αράβων το περασμένο καλοκαίρι, καθώς έβαλε στο ταμείο του, σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση, ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ.

Ο Φιγκειρέδο με την σειρά του, πέρα απο το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που πήρε, κάνει "απόσβεση" στα χρήματα που δαπάνησαν οι Αραβες για αυτόν.

Αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται να κάνει και άλλη μεταγραφή, σε μια ποδοσφαιρική αγορά, που τα λεφτά είναι πολλά.

 

Γ.Κορτς

 

Δείτε στο παρακάτω VIDEO το νέο γκολ του Φιγκειρέδο.

Read 1458 times Last modified on Monday, 07 December 2020 00:47
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media