Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο Βόλο (Δευτέρα 23/11, 7.30μμ).
Οι Γιάννου, Μαρινάκης και Βούρος, παραμένουν ερωτηματικά για τον Γιώργο Σίμο, όπως και ο Σελίμοβιτς, ο οποίος δεν έχει προπονηθεί ακόμη, με τον ΟΦΗ, μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου.
Ο Βόσνιος αμυντικός θα υποβληθεί και σε τεστ-covid 19, καθώς στην εθνική ομάδα, υπήρχαν θετικά κρούσματα.
H επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απο την προπόνηση:
Με τον Απόστολο Διαμαντή να εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Βόλο (23/11).
Ο Απόστολος Γιάννου ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Θοδωρής Μίγγος έκανε θεραπεία.
Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Πραξιτέλης Βούρος. Οι Νίκος Μαρινάκης και Felipe Souza ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.
Πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν για μια ακόμη ημέρα οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Vahid Selimovic και Adil Nabi.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής, μεταβάσεων, άσκηση 1 vs 1 και αγωνιστικό παιχνίδι.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (20/11), στις 14:30 στο Παγκρήτιο στάδιο.
*Την αλλαγή της ώρας έναρξης της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, ανακοίνωσε η Super League.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 την Κυριακή (29/11) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», αντί στις 17:15, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την “COSMOTE”, για την αγωνιστική σεζόν 2020-21. Είναι ιδιαίτερης σημασίας για την ομάδα μας το γεγονός ότι η COSMOTE, η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα, βρίσκεται, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλευρό του ΟΦΗ.
Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ. Αποστολή της είναι να φέρει τις δυνατότητες της τεχνολογίας σε όλους, ώστε να μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί πλήρως τις ευκαιρίες του σήμερα και παράλληλα να χτίζει ένα καλύτερο αύριο.