Print this page

Βουνό τα προβλήματα στον ΟΦΗ ενόψει ΑΕΚ!

26 Oct 2020 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Νοκ άουτ απο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τέθηκε ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ Αντριάν Σαρδινέρο, ο οποίος στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης, υπέστη διάταση α’ βαθμού στον δικέφαλο και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης.
Απο το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ έγινε γνωστό, ότι ο παίκτης θα είναι σίγουρα απων απο το παιχνίδι με την ΑΕΚ και βλέπουμε για το μεθεπόμενο με τον Ολυμπιακό, στο Γεντί Κουλέ.
Ο Ναμπί έκανε μαγνητική, ωστόσο θα χρειαστεί να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, για να διευκρινιστεί αν έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, καθώς στο ίδιο σημείο είχε τραυματιστεί το 2013.
Την Τρίτη (27/10) το μεσημέρι θα υπάρχει ασφαλής διάγνωση, για το χρόνο της απουσίας του και αν θα χάσει ή όχι το υπόλοιπο της σεζόν.
Και αυτός ωστόσο, έχει τεθεί νοκ-άουτ απο το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
«Απών» θα είναι επίσης ο Σελίμοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στην Τρίπολη.
Ενώ στο ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ είναι ακόμη οι Στάικος(τετρακέφαλος) Γιαννούλης (οπίσθιος μηριαίος), Μαρινάκης (διάστρεμμα), Σολίς (θλάση), Νέιρα (αρθροσκόπηση), Βούρος (θλάση) και θα χρειαστεί να περιμένουμε ποιοί απο τους παίκτες αυτούς (και αν) μπορούν να δώσουν λύσεις στην τεχνική ηγεσία για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Read 2214 times Last modified on Saturday, 31 October 2020 21:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george