Print this page

Πέναλτι φάντασμα-Φωνάζει ο Γιούχτας

25 Oct 2020 Written by

O Γιούχτας έμεινε στο 2-2 με τον ΑΟΑΝ σε ένα δυνατό ντέρμπι στον Κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής, ωστόσο φωνάζει για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του στο 83' και με το ποίο η ομάδα του Αγίου Νικολάου έκανε το τελικό 2-2.

Στην επίσημη του ενημέρωση, για το παιχνιδι ο Γιούχτας κάνει λόγο για "πέναλτι φάντασμα" και όπως επισημαίνει "η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στις Αρχάνες, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Παπαδόπουλος του ΑΟΑΝ βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος και προς έκπληξη όλων, ακόμα και των… φιλοξενούμενων (!), ο διαιτητής Γεωργόπουλος υπέδειξε το πέναλτι, με το οποίο ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το 2-2, ένα αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε με την διαιτητική απόφαση του Γεωργόπουλου".

Για το παιχνίδι η ομάδα του Γιούχτα χαρακτηρίζει την ισοπαλία "παντελώς άδικη" και όπως αμαφέρει "ο Γιούχτας ήταν πολύ ανώτερος από τους αντιπάλους του".

"Ο Γιούχτας στο ξεκίνημα του αγώνα  προηγήθηκε με τον Κατσικοκέρη, είχε δοκάρι με τον Σφυρογιαννάκη και άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Και αφού δεν έγινε αυτό, ήρθε ο διαιτητής Γεωργόπουλος από τα Χανιά να ανακαλύψει λίγο πριν το τέλος του αγώνα ένα πέναλτι-φάντασμα, υποχρεώνοντας την ομάδα μας σε ισοπαλία και στερώντας της τους βαθμούς της νίκης" αναφέρει στην ανακοίνωση της η ομάδα των Αρχανών.

Το 1-0 έκανε στο 16’ ο Κατσικοκέρης, σκορ που διατηρήθηκε στο α’ ημίχρονο. Στο 67’ ο Τζιλάι ισοφάρισε 1-1 και στο 68’ με κεφαλιά του Βασίλη Πλουσή ο Γιούχτας απάντησε άμεσα κάνοντας το 2-1. Στο 83’ ήρθε η φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στις Αρχάνες. Ο Παπαδόπουλος του ΑΟΑΝ βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος  ο διαιτητής Γεωργόπουλος υπέδειξε το πέναλτι, με το οποίο ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το 2-2.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Μηνάς Πίτσος): Χρήστου, Κασσωτάκης, Μαυροειδής, Τζανής, Ραπτάκης, Ψαρράς (72' Μπελαδάκης), Σφυρογιαννάκης, Μαυρομάτης, Πλουσής Δ., Πλουσής Β., Κατσικοκέρης (72' Τριανταφύλλου).
ΑΟΑΝ: Κουσιάδης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης, Τσανάι, Πυθαρούλης, Μαυρής (72' Τσάνγκας), Φουκαράκης, Μαρκάκης, Παπαδόπουλος, Διάκος, Μεράι (61' Τζιλάι).

Read 519 times Last modified on Sunday, 25 October 2020 20:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george