Μια περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο πρόεδρος του μπασκετικού Εργοτέλη Βαγγέλης Γιαννουλάκης και ανησύχησε τους φίλους του.
Ευτυχώς όμως, ήταν περαστικό, ωστόσο του υπενθύμισε ότι ,πρέπει να μειώσει το άγχος του και να προσέχει!
Οι άνθρωποι του αθλητισμού, ειδικά οι παράγοντες, αλλά και οι προπονητές, έχουν ανεβασμένο το δείκτη του στρες και για το λόγο αυτό, βλέπουμε συχνά-πυκνά, διάφορα περιστατικά μέσα και έξω απο τα γήπεδα.
Η ομάδα του Εργοτέλη ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στη Γ' Εθνική μπάσκετ και ο πρόεδρος πηγαίνοντας στο γήπεδο, ένοιωσε μια αδιαθεσία και τελικά ...αντί για το γήπεδο, πήγε στο ΠΑΓΝΗ και μάλλον ήταν...τυχερός στην ατυχία του!
Και αυτό γιατί, οι γιατροί είναι κοντά του και του δίνουν κάθε δυνατή βοήθεια.
Ο Βαγγέλης είναι πολύ αγαπητός στην μπασκετική και γενικά την αθλητική οικογένεια της πόλης, για την αγάπη του στο μπάσκετ και τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον οποίο στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, σηκώνοντσς εδώ και χρόνιασ στην πλάτη του, όλο το μπασκετικό Εργοτέλη.
Απο εμάς στον φίλο Βαγγέλη Γιαννουλάκη, ευχές για ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα καθήκοντα του και στην οικογένεια του.
Γ.Κορτς
Τις ευχές τους στον πρόεδρο του μπασκετικού Εργοτέλη, εξέφρασαν αθλητικοί φορείς και σωματεία του Ηρακλείου:
EKΑΣΚ: Η Ε.ΚΑ.Σ.Κ. εύχεται καλή ανάρρωση στον πρόεδρο του Εργοτέλη, Βαγγέλη Γιαννουλάκη που μια περιπέτεια -μικρή ευτυχώς- με την υγεία του τον οδήγησε στα ασφαλή και σίγουρα χέρια των γιατρών του Πα.Γ.Ν.Η.! Τον περιμένουμε σύντομα πάλι στα γήπεδα δυναμικό και δημιουργικό!
EAKH: Μια περιπέτεια υγείας κράτησε τον Πρόεδρο του Εργοτέλη Βαγγέλη Γιαννουλάκη μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Πρόεδρε, σου ευχόμαστε να επιστρέψεις σύντομα δυνατός στην οικογένειά σου και την ομάδα σου.
Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου
Eρασιτέχνης ΟΦΗ: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα περαστικά του στον πρόεδρο της επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλη Γιαννουλάκη, για την περιπέτεια υγείας που περνάει.
Του εύχεται ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στις επάλξεις.
Βαγγέλη, περαστικά!