Print this page

Διακεκριμένος συνταγματολόγος υπέρ του ΟΦΗ για το -6

25 Nov 2015 Written by

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται εδώ και καιρό για την προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την αφαίρεση των 6 βαθμών, υπόθεση η οποία και θα εκδικαστεί στις 16 Δεκεμβρίου όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τον ΟΦΗ.
Τη νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, στην προσπάθεια του για δικαίωση, πλαισιώνει και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης Κωσταντίνος Χρυσόγονος. Μάλιστα ο κ. Χρυσόγονος έχει κάνει γνωμοδότηση για το δίκαιο του ΟΦΗ στην υπόθεση αυτή και θα παραστεί και προσωπικά στην εκδίκαση.
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το νομικό του ΟΦΗ Μανόλη Φωτάκη, ο οποίος είναι εκείνος που έχει ασκήσει το σχετικό δικόγραφο στο αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ από τις 9/10/2015.
Ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει συντεταγμένα και πιθανότατα και με περαιτέρω νομική ενίσχυση, να διεκδικήσει το δίκιο του στην υπόθεση αυτή, ώστε να μην επιβληθεί η ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών.

Read 3008 times Last modified on Friday, 27 November 2015 12:28
Rate this item
(0 votes)

Latest from george