Print this page

Τελειώνει απο τώρα ο Δώνης απο τον ΠΑΟ

01 Jun 2020 Written by

Πριν τα πλέι-οφ αναμένεται να ανακοινωθεί, το «διαζύγιο» Δώνη-Παναθηναικού, αναφέρουν οι πληροφοριες απο το ρεπορτάζ των «πράσινων».

Μάλιστα, κάποιοι θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών ή ημερών, μετά την επιστολή που έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος προς τον Έλληνα τεχνικό το βράδυ της Πέμπτης (28/05), στην οποία ζητούσε να χωρίσουν τους δρόμους τους, μετά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ.

Η διαδικασία του χωρισμού, ωστόσο, φαίνεται πως έχει επισπευσθεί μετά τη «διαρροή» της επιστολής στα ΜΜΕ το απόγευμα του Σαββάτου (30/05), γεγονός που πολλαπλασίασε τον εκνευρισμό του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ. Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) αναφέρουν πως έχει δρομολογηθεί πλέον το άμεσο «διαζύγιο» των δύο πλευρών και θα πρέπει να έρθουν τα… πάνω-κάτω μέσα στις επόμενες ημέρες για να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τα πλέι-οφ με τον Δώνη στον πάγκο.

Το κλίμα άλλωστε, έχει «βαρύνει» πάρα πολύ τα τελευταία 24ωρα κι όλα δείχνουν πως εντός της εβδομάδας θα πέσουν οι… τίτλοι τέλους στη σχέση των δύο πλευρών που κράτησε μία διετία. Και παράλληλα, θα πιάσουν… δουλειά οι δικηγόροι των δύο πλευρών για το θέμα της αποζημίωσης που θα πρέπει να καταβληθεί στον 50χρονο τεχνικό (βάση σύμβασης είναι το 50% του εναπομείναντος συμβολαίου).

Εφόσον προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες «διαζυγίου», ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με «υπηρεσιακή» λύση στα 10 παιχνίδια των πλέι-οφ, την ώρα που ο Τσάβι Ρόκα θα ψάχνει τον… επόμενο, που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας από το καλοκαίρι και μετά. Σ’ αυτή την περίπτωση φαβορί για την προσωρινή επιλογή, θα είναι ο προπονητής της Κ17 του Παναθηναϊκού, Κώστας Φρατζέσκος (ο μοναδικός της Ακαδημίας που ακολουθεί μαθήματα διπλώματος UEFA Pro) κι ο άλλοτε προπονητής των Ακαδημιών Γιάννης Βονόρτας.

Read 568 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george