Print this page

Δείτε πως αγκάλιασε τον τίτλο η Μπάγερν (VIDEO)

26 May 2020 Written by

Η Μπάγερν Μονάχου αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Μπουντεσλίγκα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βαυαροί επιβλήθηκαν την Τρίτη με 1-0 της Ντόρτμουντ στο -άδειο λόγω κορωνοϊού «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» για την -εμβόλιμη- 28η αγωνιστική και, αυξάνοντας στους επτά βαθμούς τη διαφορά τους από τους Βεστφαλούς, είναι πολύ κοντά στο 8ο διαδοχικό τους πρωτάθλημα.

Το τέρμα που έκρινε το ματς το πέτυχε με πανέμορφη λόμπα ο Κίμιχ στο 43 λεπτό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο 58ο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο πεσμένος Μπόατενγκ απέκρουσε με τον αγκώνα σουτ του Χάαλαντ, με τον διαιτητή όμως να μην καταλογίζει τίποτα στη συγκεκριμένη φάση, η οποία δεν ελέγχθηκε ούτε στο VAR.

Ντόρτμουντ-Μπάγερν 0-1

Γκολ: 43′ Κίμιχ (Μπάγερν)

Ντόρτμουντ: Μπίρκι, Πίστσεκ (80′ Γκέτσε), Χούμελς, Ακάντζι, Ασράφ Χακίμι, Γκερέιρο, Ντιλέινι (46′ Σάντσο), Νταχούντ (84′ Βίτσελ), Μπραντ (46′ Εμρέ Τσάν), Αζάρ, Χάαλαντ (72′ Ρέινα).

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ (84′ Ερναντέζ), Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν, Μίλερ, Γκνάμπρι, Λεβαντόβσκι.

Δείτε το παρακάτω VIDEO

 

Read 673 times Last modified on Tuesday, 26 May 2020 22:50
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media