Print this page

O Eργοτέλης και ο "πόλεμος" των SMS

24 May 2020 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

O Bρέντζος με συνεχείς αναρτήσεις του στο Facebook, προσπαθεί να εκθέσει τον Σάμι, τον Αιγύπτιο ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, για τον οποίο λέει ότι έχει φεσώσει τον σύλλογο με 700-800 χιλιάδες ευρώ, ενώ έχει τους παίκτες απλήρωτους αρκετούς μήνες.
Ο Σάμι, αν και δεν απάντησε στις αιχμές αυτές, (αν και θα έπρεπε, καθώς αυτά δεν τα λέει ο οποιοσδήποτε, αλλά ο πρώην ιδιοκτήτης που έχει ακόμη τις εσωτερικές επαφές του στο σύλλογο) «χτύπησε» στην ...καρδιά του πρώην αφεντικού της ομάδας!
Τον ...σημάδεψε απο το Κάιρο, με ένα SMS γεμάτο... δηλητήριο!
Στόχευσε στο...συναίσθημα και το μεγάλο απώθημένο του αντιπάλου του (Βρέντζου), να επιστρέψει κάποια στιγμή, στο τιμόνι του Εργοτέλη.
Τι απάντησε ο Σάμι στον πρώην ιδιοκτήτη, που τον κατηγορεί: «Eλπίζω μία μέρα να μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι έχασες την ομάδα από μένα, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν στη δίνω πίσω. Αν αποφασίσω να πουλήσω, έχω μία λίστα από πιο σημαντικούς ανθρώπους από σένα και στους οποίους θα την έδινα. Δεν είσαι σ' αυτή την λίστα κι ούτε θα είσαι ποτέ! Παρεμπιπτόντως, μην μου απαντήσεις μετά από αυτό το μήνυμα, θα σε μπλοκάρω!».

Ενώ σε ανάρτηση του, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Σάμι γράφει:

«Τρελοί άνθρωποι στην ευδαιμονία: Έλληνας επιχειρηματίας κάνει προσφορά για αγορά ποδοσφαιρικού συλλόγου μέσω ανάρτησης στο Facebook!!»
To βέλος του Σάμι απο το Κάιρο, έφυγε απευθείας για την... καρδιά του πρώην ιδιοκτήτη!

Ο Βρέντζος στην απάντηση που αποκάλυψε το creta24.gr  έστειλε στον Σάμι, του λέει:"Θα το μετανιώσεις και θα με παρακαλάς". Αναλυτικάτου γράφει:

"Αγαπητέ Μάγκεντ,
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα έρθει μια μέρα, σύντομα, που θα με ικετεύεις να πάρω πίσω τον τον Εργοτέλη! Θα μετανιώσεις επίσης που δεν μου πούλησες νωρίτερα όταν θα μπορούσες να πάρεις πολύ περισσότερα!
Δεν είμαι "σημαντικός" άνθρωπος όπως εσύ, αλλά σίγουρα είμαι πολύ πιο σημαντικός από εσένα για τον κόσμο του Εργοτέλη που με αγαπάει ενώ εσένα σε "μισεί" (κι όσοι δεν σε "μισούν" ακόμα θα το κάνουν σύντομα).
Χαίρομαι που θα με μπλοκάρεις, δε θέλω καμιά επαφή ή σχέση μαζί σου..."

Τι ειρωνεία!
Ο πετυχημένος πρόεδρος Βρέντζος, παρέδωσε τα κλειδιά στον Σάμι, αφού ανέβασε τον Εργοτέλη, στην Σούπερ Λίγκ 2.
Τότε, επικαλέστηκε οικονομικές δυσκολίες και παραχώρησε την ομάδα.
Σήμερα λέει, ότι, τις ξεπέρασε, είναι και πάλι ισχυρός οικονομικά και έχει επιχειρηματίες πίσω του, αλλά ο Σάμι του ...στέλνει φιλάκια, πάνω απο τις πυραμίδες και τις καμήλες!
Για να γίνει κουβέντα, ο Σάμι, θέλει –λέει-τα διπλάσια απο αυτά που έχει βάλει τρία χρόνια στον Εργοτέλη (συν τα όποια χρέη προφανώς!).

 Η αντιπαράθεση αυτή, δείχνει ότι ο Εργοτέλης, είναι καζάνι που βράζει.

Ο Αιγύπτιος, έχει προσφέρει στον Εργοτέλη, αλλά η αλήθεια είναι ότι, δεν έχει πείσει ακόμη, για το όραμα του, πάνω στην ομάδα.
Περισσότερο, δείχνει, ότι ο Εργοτέλης, είναι ο «προθάλαμος» της ομάδας του στην Αίγυπτο, την Γουάντι Ντέγκλα, στην οποία πήρε «μεταγραφή» τον Γκώνια, και τώρα έχει το Νίκκι Παπαβασιλείου!
Δικαίωμα του βέβαια. Δικό του είναι το μαγαζί. 
Του το έδωσαν και το πήρε, εν μέσω θριαμβολογιών και ξέφρενων πανηγυρισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καζάνι που βράζει ο Εργοτέλης

Read 1335 times Last modified on Saturday, 30 May 2020 21:21
Rate this item
(0 votes)

Latest from george