Print this page

Λαμπράκης: «Θα γίνει καλύτερος ο Εργοτέλης»

02 Nov 2015 Written by

O Eργοτέλης πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κόντρα στην Ελευσίνα με 3-1 (Διαβάστε εδώ σχετικά με το παιχνίδι),ωστόσο ο Σταύρος Λαμπράκης στην συνέντευξη τυπου που ακολούθησε το παιχνίδι, στάθηκε στα θετικά και αρνητικά σημεία της ομάδας του. Οπως είπε «δείξαμε για άλλη μια φορά την επιθετικότητα και την ποιότητά μας σαν ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, αλλά δεν είχαμε την υπομονή και το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να κάνουμε βεβιασμένες προσπάθειες.

Δεν είχαμε ουσία στο παιχνίδι μας, στοιχείο που αν το διαθέταμε για μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ στην αναμέτρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε καλύτερη προσπάθεια, κάναμε ακόμα περισσότερες επιθέσεις τόσο από τον άξονα, όσο και από τα άκρα, είχαμε δημιουργικότητα στο παιχνίδι μας και βάλαμε δυο γκολ, ενώ θα μπορούσαμε και άλλα ακόμα.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μας και την προσπάθεια που κάνουν, δείχνουν την ποιότητά τους, αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά. Ημέρα με την ημέρα και αγώνα με τον αγώνα πάντως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Ο Ν. Κατσικάς

Από την ομάδα του Πανελευσινιακού στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε το μέλος του τεχνικού επιτελείου Νίκος Κατσικάς, ο οποίος τόνισε: «Δείξαμε διάθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά αυτό που μετρά είναι η αποτελεσματικότητα και τα νούμερα που δεν γελάνε ποτέ. Ο Εργοτέλης είχε δέκα τελικές προσπάθειες στο πρώτο και δεκαοκτώ στο δεύτερο, ενώ εμείς μία στο πρώτο που ήταν το γκολ που πετύχαμε και έξι σου στο δεύτερο. Ο Εργοτέλης στο δεύτερο ημίχρονο είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας καθώς εμείς είχαμε δώσει σε αυτόν την κατοχή και δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλό, όταν ο αντίπαλος κάνει τόσες ευκαιρίες.Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα σαν ομάδα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη Γιάννης Δερμιτζάκης, έκανε το ντεμπούτο του με την κρητική ομάδα. Οπως είπε: «Ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα, ήμασταν καλύτεροι και παρότι βρεθήκαμε και πάλι πίσω στο σκορ. Δείχνουμε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα και δείχνουμε επίσης ότι κανείς δεν θα έρθει να μας πάρει κάτι εύκολα. Χρειαζόμαστε όμως ακόμα περισσότερη δουλειά για να έρθει η βελτίωση που όλοι θέλουμε. Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς έκανα το ντεμπούτο μου, όμως το σημαντικό και πάνω από όλα είναι η ομάδα. Ένιωσα χαρούμενος που κέρδισε η ομάδα και συνδυάστηκαν και τα δύο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας της Ελευσίνας, δηλώσεις έκανε ο Θοδωρής Λίτσος, ο οποίος υπογράμμισε: «Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με μια καλύτερη ομάδα, κλείσαμε τους χώρους πετύχαμε πρώτοι γκολ, αλλά σε μια αδράνειά μας δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά με τον προπονητή, για να μείνουμε στην κατηγορία».

 

Read 1601 times Last modified on Wednesday, 04 November 2015 14:45
Rate this item
(0 votes)

Latest from george