Τις έδρες του τελικού κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αλλά και του πρώτου προκριματικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωμπάσκετ 2021 επέλεξε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ. O τελικός Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ στις 21 Φεβρουαρίου η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί την Βουλγαρία στο κλειστό "Δ. Τόφαλος" της Πάτρας.
Η ΑΕΚ, το Περιστέρι, ο Προμηθέας Πατρών και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος εκπροσωπεί την Α2 στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.Τα ζευγάρια των ημιτελικών, που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση, θα διεξαχθούν στις 12/02/2020.
Στο Ηράκλειο, επιστρέφει μετά από 10 χρόνια και η γιορτή του μπάσκετ, το All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια», στις 8 και 9 Φεβρουαρίου.