Print this page

Θέλει γεμάτο το παλατάκι: 600 εισιτήρια διαρκείας για το βόλει του ΟΦΗ!

21 Oct 2019 Written by

600 εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, που θα αγωνιστεί φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Volley League, είναι πλέον στην διάθεση των φίλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται καθημερινά απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι τιμές τους είναι 100 και 200 ευρώ και οι κάτοχοι μπορούν να επιλέγουν την θέση που θα κάθονται. Προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνους που έχουν κάνει κράτηση.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου και ο ΟΦΗ εμφανίζεται φιλόδοξος και δυνατός στην πρώτη του χρονιά στα σαλόνια, όπως έχει δείξει στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει.

Αν μάλιστα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου του, στο παλατάκι του ΒΑΚ, τότε το έργο του θα είναι πιο εύκολο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Το πρωτάθλημα της Volley League ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου και τα 600 εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, η οποία ετοιμάζεται για την παρθενική της παρουσία στην μεγάλη κατηγορία, βρίσκονται πλέον στην διάθεση των φίλων της ομάδας μας.

ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ το εισιτήριο του και ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ για τα μεγάλα παιχνίδια του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει!

Προτεραιότητα, στην επιλογή θέσης, θα δοθεί σε εκείνους που έχουν κάνει εδώ και καιρό, την κράτηση τους.

Οσοι θέλουν ΤΩΡΑ να κλείσουν το εισιτήριο τους και να επιλέξουν την θέση που θα κάθονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, μπορούν να το κάνουν καθημερινά στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απο τις 10 π.μ. έως και τις 2μμ.

 Tα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν χωριστεί σε δυο κατηγορίες στα χρώματα της ομάδας μας (Black and White).

Tα άσπρα (White) κοστίζουν 200 ευρώ και είναι οι θέσεις στο κέντρο ου γηπέδου.

Tα μαύρα (Black) κοστίζουν 100 ευρώ και είναι όλες οι υπόλοιπες θέσεις.

Τα παιδικά εισιτήρια είναι 50% μειωμένα της τιμής, με την προυπόθεση να συνοδεύονται από γονέα, κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.
ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ το εισιτήριο του και ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ για τα μεγάλα παιχνίδια του ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει!

ΣΤΗΡΙΞΕ τον ΟΦΗ μας, στην ιστορική του, συμμετοχή στην Volley League! 

 

Read 1894 times Last modified on Wednesday, 23 October 2019 12:03
Rate this item
(0 votes)

Latest from george