Print this page

Κράτησε τον αρχηγό

13 Jun 2019 Written by

O αρχηγός και πρώτος σκόρερ της Δαμάστας Μπάμπης Μαρκάκης, που την οδήγησε αυτή τη χρονιά στην άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, θα παραμείνει στην φιλόδοξη ομάδα, όπως ανακoινώθηκε και επίσημα.

Η επιθυμία των δυο πλευρών ήταν κοινή, ενώ στο πρόσωπο του Μπάμπη, η Δαμάστα, έχει βρεί εκτός απο ένα πολύπειρο παίκτη και ένα υπόδειγμα αθλητή, με ήθος και σπουδαία αγωνιστική συμμετοχή τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω απο αυτό.

Η συμβολή του Μπάμπη Μαρκάκη, στα λεγόμενα "αποδυτήρια" ήταν φέτος απο τα μυστικά της ανόδου, της Δαμάστας και της γενικότερης πετυχημένης χρονιάς, που είχε.

Η ανανέωση της συνεργασίας, είναι οπωσδήποτε μια επιτυχία για την ομάδα του επιχειρηματια Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις για την ομάδα του και τη νέα περίοδο στην ανταγωνιστική Α1 κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας, αναφέρει:

Η ομάδα μας στα πλαίσια του σχεδιασμού της περιόδου 2019-20 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας μας Μπάμπη Μαρκάκη.
Επίσης στην ομάδα μας θα αγωνίζονται και την νέα σεζόν ο Θωμάς Μπιμπίρης και οι νεαροί Νεκτάριος Τζουβάρας, Ορφέας Γεωργαλάς, Βαλεντίνο Βερούσι, Μανώλης Αποστολάκης και Κυριάκος Μουλακάκης.
Σε εκκρεμότητα είναι οι περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών Τάσου Απλαδά, Λάμπρου Ντίνου και Αλέξανδρου Χαλκιαδάκη. Νεώτερες ανανεώσεις και ανακοινώσεις νέων ποδοσφαιριστών θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Read 614 times Last modified on Thursday, 13 June 2019 17:21
Rate this item
(0 votes)

Latest from george