Print this page

Στην Ολλανδία ο ΟΦΗ

05 Jun 2019 Written by

Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Ρότερνταμ, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η προετοιμασία θα γίνει σε δυο αθλητικά κέντρα, τα οποία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και η κρητική ομάδα, θα παραμείνει εκεί για 20 μέρες, από τις 11 Ιουλίου, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Ο λόγος που θα παραμείνει η κρητική αποστολή στο εξωτερικό για τόσο μεγάλο διάστημα, έχει να κάνει με τα έργα που θα γίνουν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και τα γήπεδα.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον ΟΦΗ να ξεκινάει πολύ νωρίς την φετινή προετοιμασία, επιβεβαιώθηκαν, καθώς η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 26 Ιουνίου, με τους παίκτες να ξεκινούν τα εργομετρικά τεστ.

Επίσημα η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και στις 11 Ιουλίου, όπως προαναφέραμε θα μεταβεί στην Ολλανδία.

Τις επόμενες μέρες, η ΠΑΕ, θα ανακοινώσει και τα φιλικά παιχνίδια, που έχει κλείσει ο ΟΦΗ, για να δώσει στο διάστημα της παραμονής του, στο εξωτερικό.

Το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απο νωρίς στα βάσανα φέτος οι παίκτες του ΟΦΗ

Read 1761 times Last modified on Wednesday, 05 June 2019 15:15
Rate this item
(0 votes)

Latest from george