Print this page

Ολοι γήπεδο, για την τελευταία μάχη

21 May 2019 Written by

"Ολοι γήπεδο, για την τελευταία μάχη του ΟΦΗ μας" αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, για τη ρεβάνς της Τετάρτης (22/5, 7μμ) με τον Πλατανιά, στο Γεντί Κουλέ. "Να δείξουμε ξανά σε όλους, ποια είναι η πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και τι σημαίνει να παίζεις, στο καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Απο τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Φίλοι του ΟΦΗ,
Μετά από μια χρονιά με έντονα συναισθήματα και αγωνίες για την ομάδα μας, έφτασε η ώρα για το τελευταίο παιχνίδι, που θα κρίνει το στόχο της παραμονής.
Την Τετάρτη (22/5, 7μμ) στο Γεντί Κουλέ, είμαστε ξανά όλοι εκεί, στις επάλξεις, για την τελευταία μάχη.
Γεμίζουμε το γήπεδο μας και με δυνατή φωνή, σπρώχνουμε την ομάδα μας, στη νίκη, που θα σημάνει και την παραμονή της, στην κατηγορία, που αξίζει, να βρίσκεται.
Ο ΟΦΗ μας, έχει ανάγκη την βοήθεια μας, για να δείξουμε ξανά σε όλους, ποια είναι η πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και τι σημαίνει να παίζεις, στο καλύτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος.
Ολοι γήπεδο, για τον ΟΦΗ μας, το καμάρι της Κρήτης!

Read 519 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george