Print this page

Μπαράζ ΟΦΗ; Ζήσε Μάη μου...

08 May 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν τα μπαράζ του ΟΦΗ 15 και 19 Μάιου, όπως προβλέπει η προκήρυξη.

Καλά πληροφορημένες πηγές, θεωρούν δεδομένη την αναβολή, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν στην Football league.

Οι ενστάσεις του Απόλλωνα Λάρισας για την αφαίρεση βαθμών που υπέστη από την επιτήρηση, αλλά και για το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων, από το οποίο ζητάει τους τρείς βαθμούς, με την αιτιολογία ότι η ομάδα αυτή έπαιξε στην κατηγορία χωρίς μετοχικό κεφάλαιο και αργότερα αποβλήθηκε (ενώ άλλες ομάδες στη συνέχεια πήραν χωρίς αγώνα τους τρείς βαθμούς ), αλλά και η ένσταση του Ηρακλή για τον Πλατανιά, φαίνεται ότι θα καθυστερήσουν την επικύρωση της βαθμολογίας της Footballleague, κάτι που είναι απαραίτητο, για να οριστεί το μπαράζ του δεύτερου της Β’ Εθνικής (Πλατανιάς ή Απόλλων Λάρισας), με τον τέταρτο από το τέλος της Σούπερ Λίγκ (ΟΦΗ).

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι η επιτήρηση της ΕΠΟ, θα απορρίψει την ένταση του Απόλλωνα Λάρισας για το -3 που υπέστη, καθώς δεν προβλέπεται ένσταση στην απόφαση.

Ενώ, για την υπόθεση με τον Αήττητο Σπάτων, θα αποφασίσει η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Το ίδιο και για την ένσταση του Ηρακλή σε βάρος του Πλατανιά.

Το πότε, θα εκδικαστούν οι υποθέσεις αυτές, κανείς δεν ξέρει, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, δεν φημίζεται για την ...ταχύτητα των αποφάσεων της!

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι μετά την ολοκλήρωση των εκκρεμοδικιών στην Footballleagueκαι την επικύρωση της βαθμολογίας, θα πρέπει να μεσολαβήσουν 5 μέρες, για τον ορισμό του πρώτου αγώνα μπαράζ, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αρα, είναι οριστικό ότι το πρώτο μπαράζ, αποκλείεται να γίνει στις 15 του μήνα.

Οπότε…Ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι. που λένε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέο μπλόκο στα μπαράζ του ΟΦΗ

Read 2248 times Last modified on Tuesday, 14 May 2019 12:15
Rate this item
(0 votes)

Latest from george