Print this page

Με 4 προβλήματα ο ΟΦΗ

03 Apr 2019 Written by

Με 4 προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου (6/4, 5.15μμ) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ. Οι τραυματίες Σακόρ, Ναμπί, Δεληγιαννίδης, δεν έχουν μπεί στο πρόγραμμα, ενώ ο Ποτουρίδης συμπλήρωσε 7 κάρτες στο παιχνίδι με τον Αρη και θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο (τελευταία αγωνιστική).

Αντίθετα οι Σωτηρίου και Γιακουμάκης προπονούνται κανονικά, ενώ επιστρέφουν απο τιμωρία οι Μεγιάδο, Νέιρα και Κοροβέσης.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με τον Δημήτρη Σωτηρίου να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ που έγινε το πρωί της Τετάρτης (3/4) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας τέθηκε έτσι στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για τον Σαββατιάτικο (6/4) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης", όπως και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα για δεύτερη διαδοχική μέρα.

Αντίθετα ο Βαγιεμπά Σακόρ έκανε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο ισχύο από την προηγούμενη εβδομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αντίλ Ναμπί και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος αισθάνθηκε ξανά πόνους στη μέση.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (4/4).

Read 555 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george