Η είσοδος του Πόποβιτς και του Σαχινίδη, ανέβασε σε άλλο επιθετικό επίπεδο τον ΟΦΗ, όπως φάνηκε στο φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Το τελικό 0-0 αδικεί τον ΟΦΗ, ο οποίος είχε δοκάρι, έκλεισε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο του στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος κυρίως λόγω του γκολκίπερ του Εργοτέλη Αθανασίου, ο οποίος έκανε 2-3 εντυπωσιακές επεμβάσεις.
Ο ΟΦΗ στην καλύτερη εμφάνιση του μέχρι τώρα στα φιλικά παιχνίδια, χειροκροτήθηκε απο τον κόσμο της ομάδας και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής στις 27 Σεπτεμβρίου.
Πολύ δυνατός στα στημμένα ο ΟΦΗ, απείλησε αρκετές φορές την εστία του Εργοτέλη, με τα καλά χτυπήματα του Πόποβιτς, τον οποίο ο Σεροπιάν χρησιμοποίησε πίσω απο τον φορ (Σαχινίδη).
Ο τελευταίος έδειξε καλή πάστα ποδοσφαιριστή, έτρεξε πολύ στην επίθεση και βοήθησε σημαντικά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Το μοναδικό αρνητικό σημείο του ΟΦΗ ήταν ότι σε ένα παιχνίδι στο γήπεδο του, που ήλεγξε απόλυτα, δεν κατάφερε να σκοράρει και θα πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτό, για να μην έχει βαθμολογικές απώλειες στα επίσημα παιχνίδια.
Η εικόνα -πάντως- του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Εργοτέλη, άφησε προσδοκίες για κάτι καλύτερο στην συνέχεια, καθώς όταν οι νέοι παίκτες μπουν ακόμα περισσότερο στο κλίμα της ομάδας, οι προυποθέσεις μπορεί να γίνουν σαφώς καλύτερες...
Η κεφαλιά του Παπατζίκου στο 48' (άουτ), το δοκάρι για τον ΟΦΗ σε προβολή του ίδιου παίκτη στο 59', το σούτ-κεραυνός του Πόποβιτς στο 61' (λίγο άουτ), η μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 66' πρώτα σε σούτ του Πόποβιτς και μετά σε σούτ του Πατινιώτη, η εξ' επαφής κεφαλιά του Παπατζίκου (80' ) και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία με τον Ευσταθίου στο 88' ήταν οι μεγαλύτερες φάσεις του αγώνα, για τον ΟΦΗ, που άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ.
Ο Εργοτέλης είχε ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο 52' και ένα φάουλ του Ντος Αντος στο 39'.
Πάντως η ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς που θα αγωνιστεί στην Football league, έπαιξε χωρίς τα τελευταία της μεταγραφικά αποκτήματα.
Διαιτητές: Mανδελενάκης, Τρουλινός, Σπινάκης.
ΟΦΗ: Bλάχος, Φαμπίνιο (56' Φραγκουλάκης), Ραπτάκης, Γκούμας, Σαχινίδης, Κοιλιάρας (86' Μπολάκης), Πατινιώτης, Παπατζίκος, Πιθαρούλης, Περογαμβράκης (68' Ευσταθίου), Πόποβιτς (76' Τζέκος).
Εργοτέλης: Αθανασίου, Αλμπι (70' Κυριακόπουλος), Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Κούτρης, Φουκαράκης, Κούρτι (83' Χαρκουτσάκης), Μπουρσέλης, Παμλίδης, Ντος Αντος (72' Ρέντζας), Δωματάς.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
18' Ωραίος συνδιασμός Σαχινίδη-Πιθαρούλη, ο Πατινιώτης σουτάρει ψηλά άουτ απο καλή θέση.
26' Σούτ του Πόποβιτς έξω απο την περιοχή, η μπάλα άουτ.
34' Η πρώτη φάση του Εργοτέλη.Καλή ενέργεια και σούτ του Ντος Αντος, μπλοκάρει ο Βλάχος.
37' Σούτ του Πατινιώτη μέσα απο την περιοχή, η μπάλα άουτ.
39' Απευθείας φάουλ του Ντος Αντος, διώχνει ο Βλάχος.
48' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Φάουλ του Πόποβιτς, ο Παπατζίκος μόνος στην μικρή περιοχή πιάνει την κεφαλιά, αλλά στέλνει τη μπάλα άουτ.
52' Ακυρωνεται γκολ του Εργοτέλη, ως οφσάιντ σε κεφαλιά του Αλμπι, μετά απο φάουλ του Μπουρσέλη.
57' Σούτ του Γκούμα έξω απο την περιοχή, η μπάλα άουτ.
59' Δοκάρι για τον ΟΦΗ. Φάουλ του Περογαμβράκη απο πλάγια, προβολή του Παπατζίκου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
61' Σούτ κεραυνός του Πόποβιτς, η μπάλα φεύγει άουτ.
66' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σούτ του Ποποβιτς, ο Αθανασίου διώχνει. Ο Πατινιώτης πλασάρει στην εστία, ο Γιαλούσης διώχνει τη μπάλα, πριν αυτή περάσει τη γραμμή τέρματος.
80' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Κόρνερ του Φραγκουλάκη, εξ' επαφής κεφαλιά του Παπατζίκου, διώχνει εντυπωσιακά ο Αθανασίου.
88' Νέα μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Ο Ευσταθίου πλασάρει άουτ απο καλή θέση μέσα στην περιοχή.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ