Print this page

Με δυο Ηρακλειώτες η Εθνική ομάδα!

05 Oct 2018 Written by

Δυο Ηρακλειώτες ποδοσφαιριστές, ο Νίκος Καρέλης και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, βρίσκονται στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, για τα ματς στο Nations League απέναντι σε Ουγγαρία (12/10 εντός) και Φινλανδία (15/10 εκτός).

Ο Νίκος Καρέλης, που πλέον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Τις κλήσεις του για τα ματς της Ελλάδας στο Nations League απέναντι σε Ουγγαρία (εντός) και Φινλανδία (εκτός) έκανε γνωστές ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε.

Νέα πρόσωπα είναι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας που έχει κερδίσει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Γερμανός κόουτς είναι οι: Καρνέζης, Μπάρκας, Πασχαλάκης, Τοροσίδης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Ζέκα, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Καρέλης, Κουλούρης.

Read 878 times Last modified on Monday, 08 October 2018 14:24
Rate this item
(0 votes)

Latest from george