Print this page

Φιλική ήττα του Ηροδότου απο τη Χερσόνησο

06 Sep 2015 Written by

Την ήττα με 1-2 γνώρισε η ομάδα του Ηροδότου από την Χερσόνησο στην Αλικαρνασό σε φιλική αναμέτρηση, μια εβδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Μέτρια η εμφάνιση για την ομάδα του Ηροδότου, με τον Γιώργο Πετράκη να χρησιμοποιεί τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Έλι (28’) και Σεράινινγκ (32’), με τον Ηρόδοτο να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να γυρίσει το παιχνίδι και την ομάδα μας να μειώνει στο 86’ με τον Σκουλά.

Τόσο ο Καμπούρης στο 37’, η προσπάθεια του οποίου πέρασε λίγο έξω, όσο και το γυριστό σουτ του Καλαϊτζάκη στο 52’, το οποίο αποκρούστηκε από τον Κελαϊδή, ήταν δύο από τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχει η ομάδα του Ηροδότου ένα τέρμα, ωστόσο το γκολ ήρθε στο 86’.

Με τον Ηρόδοτο να πιέζει καθ’όλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, το τέρμα της μείωσης ήρθε στο 86’, όταν Κλινάκης και Σκουλάς συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ και να κάνει το 1-2. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, παρότι o Hρόδοτος έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Μαγάκη στο 89’, έπειτα από τη σέντρα του Σκουλά, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ηρόδοτος (Γ. Πετράκης): Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης, Αχιλλέως, Μαυρίδης, Μπαλάφας, Λιοδάκης (77’ Προβυδάκης), Μαγάκης, Καρβελάς, Καμπούρης Χρυσοφάκης (68’ Κλινάκης), Καλαϊτζάκης (75’ Σκουλάς).

Χερσόνησος (Λ. Καργιωτάκης): Κελαϊδής, Μασέλης, Φθενάκης, Αποστολάκης, Έλι, Ανωγειανάκης, Καπετανάκης, Σεράινινγκ, Τεπετός, Χαρατσής, Παπαδάκης.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Δημητρακόπουλος, Κιούτι, Χατζηνικολάκης, Τσάλος, Γουργιώτης, Μηλάκης, Λυμπερόπουλος, Κριτσωτάκης, Έντρι, Χατζηνικολάκης Γ.

Read 1435 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george