Print this page

Πρόβα...ΠΑΟΚ, για τον ΟΦΗ ο Πλατανιάς!

08 Sep 2018 Written by

19 παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, για το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει γίνει την Κυριακή (9/9, 6.30μμ) στο Γεντί Κουλέ. Το παιχνίδι θα είναι μια πρόβα ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, το επόμενο Σάββατο.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το φιλικό παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει την Κυριακή (9/9, 6.30μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, πήρε 19 παίκτες στην αποστολή. Σε αυτήν δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Μεγιάδο, Οικονόμου, Αργυρόπουλος , Δερμιτζάκης, ο νεαρός Πλευράκης, αλλά και οι Δεληγιαννίδης και Μιχόγιεβιτς, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Read 1414 times Last modified on Sunday, 09 September 2018 15:39
Rate this item
(0 votes)

Latest from george