karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Λείπουν τα παιχνίδια απο τον ΟΦΗ-Οι δηλώσεις μετά την ήττα (VIDEO)

16 Jan 2021 Written by

Στην έλλειψη αγώνων που έχει ο ΟΦΗ μετά τη δίμηνη διακοπή απέδωσε την εικόνα της ομάδας του, στην ήττα απο την Κηφισιά, ο προπονητής του ΟΦΗ, Ακης Φλαούνας. Ωστόσο, εξέφρασε την πίστη ότι ο ΟΦΗ απο παιχνίδι σε παιχνίδι θα είναι καλύτερος.

Οπως ανέφερε "δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο την εικόνα μας. Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι μια δύσκολη και καλοκουρδισμένη ομάδα.

Εμείς δεν καταφέραμε να πιάσουμε την απόδοση των προπονήσεων. Εμείς στην Κρήτη, έχουμε το ντεζαβαντάζ ότι δεν έχουμε δυνατότητα για φιλικά. Μας λείπουν τα παιχνίδια. Αυτό φάνηκε στα κρίσιμα σημεία.
Εκεί που έπρεπε να πάρουμε την φάση, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Αυτό μας κόστισε.
Χρειαζόμαστε παιχνίδι και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι και στο μέλλον θα έχουμε καλύτερο πρόσωπο".

Ο τεχνικός της Κηφισιάς  Νίκος Ζαλμάς, ανέφερε ότι "'ήταν ένα δύσκολο ταξίδι για μας, μετά απο μια δύσκολη εβδομάδα, που είχαμε με κάποιους τραυματισμούς. Νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Φάνηκε ένας βαθμός ετοιμότητας μεγαλύτερος απο εμάς έναντι του ΟΦΗ.Ημασταν καλοί στο side out και την ποιότητα της υποδοχής. Η έλλειψη κάποιων εύκολων πόντων που θα μπορούσαμε να πάρουμε στο δεύτερο και το τρίτο σετ, ήταν αυτή που οδήγησε σε ένα πιο αγχωτικό δεύτερο και τρίτο σετ. Είναι λογικό καθώς οι ομάδες δεν έχουν ρυθμό αυτήν την περίοδο. Είμαι ευχαριστημένος απο τα παιδιά, για την προσπάθεια. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα. Είναι το θέμα του covid και της διακοπής. Ελπίζω να μην έχουμε άλλη διακοπή. Θα έχει ανταγωνισμό".

 

Ο αθλητής του ΟΦΗ Σωκράτης Χαραλαμπίδης, ανέφερε ότι "'ηταν μια δίκαιη νίκη για την Κηφισιά. Ηταν καλύτερη απο εμάς σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού. Οπως το μπλοκ-άμυνα και την επίθεση.
Παρ’ όλα αυτά, δεν πτοούμαστε. Είναι ακόμη αρχή. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Τώρα με Ολυμπιακό, που είναι φαβορί, θα προσπαθήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Με τον Φίλιππο Βέροιας που ακολουθεί θα είναι ένα ντέρμπι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια".

Ο αθλητής της Κηφισιάς Φρίξος Κωτσάκης, ανέφερε πως "το σημαντικό για μας και για όλους τους αθλητές είναι ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή είναι πολύ σημαντική εκτός έδρας, σε μια δύσκολη αποστολή. Νικήσαμε 0-3, αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την προσπάθεια του ΟΦΗ. Ηταν κοντά μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Για μας είναι τρείς πολύτιμοι βαθμοί και συνεχίζουμε το πρωτάθλημα".

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, Λευτέρης Ζερβός, τόνισε ότι  «μετά απο 20 χρόνια το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, φιλοξένησε ξανά αγώνα Α1 κατηγορίας. Ηταν μια μεγάλη στιγμή για μας και μεγάλη χαρά. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ήθελε να παραστεί σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα. Εχουμε κάνει όμορφα πράγματα στο Λίντο, τα οποία χαίρονται οι αθλητές. Η δική μας δουλειά, είναι να έχουμε άρτια γήπεδα, με εξοπλισμό που θα μπορούν οι αθλητές να λειτουργήσουν. Θέλω να πω στον ΟΦΗ πολλά συγχαρητήρια, για όλο αυτό που κάνει. Είναι το καμάρι της πόλης, το καμάρι της Κρήτης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μεγάλη κατηγορία του βόλει. Πιστεύουμε ότι θα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια. Καλή χρονιά για την επάνοδο στις αθλητικές διοργανώσεις. Εμείς προσπαθούμε το ιστορικό Λίντο να ξαναγίνει παλατάκι. Ο στόχος είναι να ξαναφέρουμε μεγάλες διοργανώσεις εδώ".

Στο Λίντο και ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος πριν το παιχνίδι είχε εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλει Γιάννη Δανδάλη, ενώ χαιρέτησε και τα μέλη της ομάδας της Κηφισιάς, αλλά και τους αξιωματούχους του αγώνα.

Αναμνηστικά δώρα στην Κηφισιά

Σε μια όμορφη ενέργεια ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ (Εθνικό Αθλητικό κέντρο Ηρακλείου) Λευτέρης Ζερβός), έδωσε αναμνηστικά δώρα του ΕΑΚΗ στην ομάδα της Κηφισιάς και την ομάδα βόλει του ΟΦΗ. Η φιλοξενία στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, απο την διοίκηση του ΕΑΚΗ και τους υπαλλήλους του γηπέδου, ήταν εξαιρετική.

Δείτε στο παρακάτω VIDEO της δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δείτε ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Επηρεασμένος απο την αποχή ο ΟΦΗ-Ηττήθηκε απο την Κηφισιά στο Λίντο 

Read 1433 times Last modified on Wednesday, 20 January 2021 14:22
Rate this item
(0 votes)

Media

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi