Print this page

Μια selfie ...γεμάτη ιστορία, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Κρήτη!

17 Oct 2016 Written by

Μια selfie ...γεμάτη ιστορία, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Κρήτη!
Οι Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Κυργιάκος, Μπασινάς, Φραντζέσκος και ο Κώστας Κιάσσος, χαμογελούν στο κλίκ του Σωτήρη Κυργιάκου, για την ανάμνηση μιας όμορφης ποδοσφαιρικής παρέας, που συναντήθηκε για...καλό σκοπό.
Πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που θα δώσει η ομάδα του ΠΣΑΠ την οποία απαρτίζουν οι παραπάνω, μαζί με τους Καραγκούνη, Χανιωτάκη, Ζελενίτσα, τους προπονητές ΟΦΗ και Εργοτέλη (Νιόπλιας- Χατζηνικολάου) και κάποιους ακόμη, οι οποίοι θα αναμετρηθούν με τους Παλαίμαχους του Λασιθίου, στην Ιεράπετρα.
Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννακουδάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Γιατί το ποδόσφαιρο, στέλνει ισχυρά κοινωνικά μηνύματα, ειδικά απο εκείνους που νοιάζονται για; τον συνάνθρωπο...

Γ.Κορτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρωμα ΟΦΗ και Εθνικής στην Ιεράπετρα

 

Read 1270 times Last modified on Saturday, 22 October 2016 20:05
Rate this item
(0 votes)

Latest from george