Print this page

H πρώτη αποστολή του ΟΦΗ

29 Aug 2025 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Χωρίς τον Κωστούλα, που έμεινε εκτός αποστολής, αλλά με όλα τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα μέσα και 23 παίκτες στην αποστολή, ο ΟΦΗ κάνει πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, απέναντι στον Πανσερραικό, το Σάββατο 30/8, 7.30μμ για τη δεύτερη αγωνιστική (στην πρώτη ο ΟΦΗ δεν έπαιξε καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό).

Ο Ράσταβατς, πήρε στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών Λαμπρόπουλο, Κοντεκά και τον Κροάτη Κρίσμανιτς, ενώ έκπληξη αποτελεί και η παρουσία του Χριστόπουλου στην αποστολή, καθώς είναι σε συζητήσεις αποδέσμευσης με την ομάδα.

Εκτός έμεινε ο Γάλλος φορ Γιούνγκ, ο οποίος αποχωρεί απο τον ΟΦΗ και θα συνεχίσει την καριέρα του, στην Ινδονησία.

Εκτός έμειναν ακόμη, ο ανέτοιμος Μπαίνοβιτς και οι Καλαφάτης, Κουτσουπιάς, καθώς και οι Καινουργιάκης, Λαγουδάκης και Χνάρης, οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή της Κ19.

Ο Ράσταβατς επέλεξε για την 23μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Lilo, Κατσίκα, Μαρινάκη, Gonzalez, Lewis, Χατζηθεοδωρίδη, Λαμπρόπουλο, Χριστόπουλο, Κοντεκά, Krizmanic, Καραχάλιο, Αποστολάκη, Ανδρούτσο, Neira, Φούντα, Φαϊτάκη, Shengelia, Zanelatto, Nuss, Θεοδοσουλάκη, Rakonjac, Salcedo.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ, είναι αυτή με τους Χριστογεώργο, Χατζηθεοδωρίδη,  Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλο, Κοντεκά, Ανδρούτσο,  Καραχάλιο, Σενγκέλια,  Φούντα, Νους, Θεοδοσουλάκη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καθυστερημένη πρεμιέρα για τον ΟΦΗ-Με συνταγή Μπολόνια στις Σέρρες

 

Read 105 times Last modified on Thursday, 04 September 2025 10:51
Rate this item
(0 votes)

Latest from george