Print this page

Οσκαρ ατυχίας για τον παίκτη του ΟΦΗ

13 Nov 2024 Written by

Toυ Γιώργου Κορτσιδάκη

Η ατυχία, χτύπησε την πόρτα του ΟΦΗ και του Σέρβου μέσου Φίλιπ Μπαίνοβιτς.

Η κρητική ομάδα, στο παιχνίδι με την Καλλιθέα, δεν έχασε μόνο τους βαθμούς (απο 2-0 ισοφαρίστηκε σε 2-2), έχασε και ένα βασικό ποδοσφαιριστή.

Ο Μπαίνοβιτς, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του αγώνα, υπέστη τελικά μεγάλη ζημιά, καθώς η μαγνητική έδειξε ότι υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, στο δεξί γόνατο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μπαίνοβιτς, θα μπεί στο χειρουργείο και τελειώνει για φέτος, καθώς η αποθεραπεία του, θα διαρκέσει 6 μήνες.

Η ιατρική ενημέρωση, για τον άτυχο παίκτη του ΟΦΗ, αναφέρει ότι "ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Filip Bainovic υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/11) σε απεικονιστικό έλεγχο (μαγνητική τομογραφία) στο δεξί γόνατο, λόγω του τραυματισμού του στον αγώνα πρωταθλήματος με την Athens Kallithea (10/11).Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου".

Πλέον για τον Μπαίνοβιτς, αυτό που έχει σημασία, είναι να κάνει καλή αποθεραπεία και το καλοκαίρι να δουλέψει, για να είναι έτοιμος στην επόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Read 198 times Last modified on Monday, 18 November 2024 00:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george